Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Szentes-kártya a turistáknak

Szentes - A helyi turizmus fejlesztése érdekében alakult meg a Szentesi Vendégszeretet Egyesület (Szevenszer) – ezt tegnap sajtótájékoztatón jelentették be az alapítók.
Mivel nincs Tourinform-iroda a városban, a civil szerveződés nyitott turisztikai irodát a Petőfi utcai művészetek házában. Egyelőre önkéntesek fogadják az érdeklődőket, de ha forrást találnak rá, egy idegenforgalmi szakembert is foglalkoztatnak majd az irodában. A Szevenszernél egy adatbázis létrehozásán is dolgoznak, amelyen keresztül a térség idegenforgalmában érdekelt vállalkozások lennének elérhetők.

Céljaik között szerepel még a Szentes-kártya készítése és forgalomba hozása is, amely kedvezményeket biztosítana a Kurca-parti városba érkező turistáknak. Az egyesület vezetői azt kérték, hogy akinek már van prospektusa vagy programajánlata az idei évre, vigye be az irodába, hogy szerepeltetni tudják a turisztikai kínálatban.

Olvasóink írták

  • 1. niemand 2010. augusztus 05. 12:30
    „Az idegennek kedvezmény, a helybeli majd ezt is megfizeti?!-neki csak szocska jár!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telekügy: döntés pénteken

Szentes - A város önkormányzata ingyen átadja a kórház sürgősségi osztályának bővítéséhez szükséges portát a megyének, cserébe a megye együttműködik Szentessel egy későbbi pályázat ügyében. Tovább olvasom