Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Szentesen a Mészöly focisuli?

A Mészöly Focisulival közös együttműködésről tárgyaltak pénteken a szentesi Polgármesteri Hivatalban.
A szentesi Polgármesteri Hivatalban tartottak megbeszélést január 27-én a labdarúgó utánpótlásban érintett szakosztályok, illetve a diáksport szervezetek vezetői. Egy témáról tárgyaltak: az országban már 12 éve működő Mészöly Focisuli Egyesülettel való együttműködésről.

A közel két órás tanácskozáson részt vett, tájékoztatót tartott és válaszolt a kérdésekre az egyesület alapító elnöke Mészöly Géza, egykori 18-szoros válogatott labdarúgó, elismert szaktekintély. Elmondta: az egyesületük alapvető célja, hogy az óvodás- és iskoláskorú gyermekek részére, szervezett keretek között, egész éven át, rendszeres játék-, edzés- és versenyzési lehetőség biztosítása.


Az egyesület a gyermekek egészséges életmódra-nevelésének társadalmi fontosságára-, játék- és fociszeretetére, a labdarúgás magyarországi hagyományaira építi programját. A lehetőség magasabb szintű szakmai munkát, és akár több millió forintos sportlétesítményeket vetít előre. A fórum elsősorban a tájékozódást szolgálta, a végső döntést egy újabb megbeszélésen hozhatnak.

Szűcs Lajos, a város alpolgármestere a Szentesi Gyorsnak nyilatkozott az esetleges együttműködéssel kapcsolatban.

Olvasóink írták

 • 4. medvejanos 2012. február 01. 16:52
  „3. nie 2012.01.28. 12:28

  Ha ez sem akkor mi történik a szentesiek érdekében? :)”
 • 3. nie 2012. január 28. 12:28
  „Ez nagyon jó lesz, de a szentesi lakosok és adófizetők drágán megfizetnek érte!Jó lenne, ha valami már A szentesi lakosok érdekében is történne!”
 • 2. csipisz 2012. január 28. 11:46
  „Legyen csak foci is Majd hozzunk egy jó edzőt nem kevés pénzért lásd vízilabda 1-2 év azután következik nem kis pénzért a játékosok igazolása :AZ a szentesi gyerek aki pici kora óta a város szineit képviselte mehet a szőnyeg alá.Majd jönnek a pesti vagányok. Nem kis fizetésért. Szerintetek a KESZTHELYI mennyi fiziért jött Dunaújvárosból Nem minimálbérből tengeti magát .De akkor a szentesi szülők akinek a gyermeke 5 éves kora óta lejár az uszoda rabja kicsit tehetségesebb mint a többi az a vásárolt jól megfizetett játékosok miatt esélyt sem nagyon kap. Pedig szentes híres az utánpotlás neveléséről Sokszor 4-5 korosztályos válogatott gyermeke is volt . Most hol vannak.Kénytelenek el igazolni vagy abba hagyni mert persze ki szeret a kispadon ücsörögni . A sztárnak aszisztálni DE lehet hogy csak a fizetése miatt nagyobb sztár DE persze azt kell játszatni akki elviszi a szentesi adófizetök és a szentesi szülők által befízetett tagdíj pénzek javát. Sajnos ez a baj hogy már a sport is pénzről szól MInt minden .”
 • 1. jtozso 2012. január 28. 09:40
  „A szentesi labdarúgás felébresztésére tett lépések nagyon jó ötlet.Csupán az a baj,hogy nincs Szentesen fiatal szakképzett(nem alapfokú edzői képesítésre gondolok,mint szakképesítés)magasabb osztályt megjárt labdarúgó aki edzőként is kiemelkedő munkát végez,illetve végezhetne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentesen is nehéz idők jönnek

Hatalmas hiányt kell lefaragni – hangzott el pénteken a szentesi testületi ülésen. A képviselők javasolták: idén tekintsenek el a cégvezetők béremelésétől. Tovább olvasom