Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Szentesen is szurkolnak Tarsoly Arnoldnak az X-Faktorban

Szentes - Tarsoly Arnold két éve érettségizett a szentesi gimnáziumban, ahol meghatározó élmények érték. Legutóbb az X-Faktorban láthatták a szentesiek. Célja, hogy minél többen megismerjék, és így lehetőségek nyíljanak meg előtte.
Tarsoly Arnold talán nem ismeretlen a tévénézők előtt. A vésztői fiatalember két éve szerepelt az Álom.net című filmben, tavaly a ValóVilág villájába szeretett volna beköltözni, de nem kapott elég szavazatot, idén pedig az X-Faktor selejtezőjében bukkant fel. A zsűritagokat nem a hangjával győzte meg, hanem pimasz, érdekes személyisége tetszett meg nekik, így a fiatalember továbbjutott a második válogatón.

Az X-factor színpadánTarsoly Arnold. Fotó: RTL Klub
Az X-Faktor színpadánTarsoly Arnold.
Fotó: RTL Klub

– A szentesi Horváth Mihály Gimnázium az ország legcsaládiasabb tanintézménye, nemcsak tudást adott, hanem emberségre is tanított – tudtuk meg Arnoldtól. – Az ott töltött négy év alatt sok dologban változott a gondolkodásmódom. Legfőképp abban, hogy mindenre nyitottnak kell lennie az embernek. Sok fesztiválon, versenyen, programon vehettem részt. A francia csoporttal – Bácskainé Fazekas Márta nyelvtanár vezetésével –, az osztályfőnökömmel, Szurmik Zoltánnal és a zenetanárommal, Majtényi Andrással több európai országban is bemutathattuk francia nyelvű darabjainkat. Természetesen a gimi megalapozta a színház- és médiaismeretem alapjait. Felejthetetlen élményeket és életre szóló barátságokat hozott a 2005–2009-es időszak – magyarázta a fiatalember, aki azt is elmondta: az érettségi után Budapestre került a Keleti István Művészeti Szakképző Iskolába, és egy ideig az Új Színház stúdiós növendéke volt. Jelenleg tanul, és mellette a zenével foglalkozik.

– Hétéves koromban kezdtem a színjátszást, 10 évesen énekkaros lettem. A gimiben a kettő még jobban összekapcsolódott, mert a daraboknak szinte 100 százaléka zenés volt. Beiratkoztam a szentesi Lajtha László Zeneiskolába, magánének szakra, hogy minél többet hozzak ki magamból. Manapság inkább a zenével szeretnék többet foglalkozni, de egy-egy kínálkozó filmes vagy színházi lehetőséget is megragadnék – hangoztatta Tarsoly Arnold. Az X-Faktorban továbbjutott a második válogatón, de azt, hogy a következő adásban mit ad elő, még nem szeretné elárulni. A műsorban azt a lehetőséget látja, hogy az emberek megismerik a személyét és a hangját, ami ugródeszka lehet ahhoz, hogy beinduljon a zenei karrierje.

Olvasóink írták

 • 5. dragboyz 2011. október 04. 21:57
  „Ezt szégyelni kell, nem sztárolni....”
 • 4. niemand 2011. szeptember 19. 15:29
  „Mindenkinek joga van eldönteni, tetszik vagy nem. DE.... Aki negatívan írt, álljon ki, produkáljon értékesebbet, Szentes akkor is büszke lesz!”
 • 3. Alsóváros 2011. szeptember 19. 11:20
  „Nagyon gáz a csóka.”
 • 2. bubuska73 2011. szeptember 19. 10:31
  „Nagyon sajnálatos,hogy egy énekes tehetségkutató műsorban nem a hang hanem a személyiség fogja meg a zsűrit!!!”
 • 1. szpirigonzálesz 2011. szeptember 19. 08:55
  „Sajnos nem csipázom az ilyen hangú énekeseket:(”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két kerékkel egészségesebb

Szentes - Két kerékkel egészségesebb címmel rendezte meg a Legrand Zrt. a hagyományos kerékpártúrát… Tovább olvasom