Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Szentesi egészségház: nyitásra váró rendelők

Szentes - A műszaki átadás megtörtént, az orvosok már elkezdték bebútorozni rendelőiket, azonban egyelőre nem tudni, mikor nyitja meg kapuit a Vásárhelyi úton épült egészségház, amelyben egy gyógyszertár is működik majd.
Szakhatósági engedélyekre vár a szentesi egészségház. A Vásárhelyi úton több mint 100 millió forintból épült, 450 négyzetméteres házban 4 orvosi rendelő és egy gyógyszertár kap helyet. A város, a beruházó Szirt-Invest Kft. és a gyógyítók között született megállapodás alapján két gyermekorvos, Kovács Ibolya és Temesi Zsuzsanna, valamint két háziorvos, Papp Andrea és Neu Klára rendel majd itt, és csupán a rezsiköltséget kell fizetniük az ingatlan tulajdonosának. Az eredeti elképzelés szerint júliusban költöztek volna be az orvosok és a patikusok.

A polgármesteri hivataltól megtudtuk, a műszaki átadás megtörtént, a kisebb hiányosságok pótlására ígéretet tett a beruházó. Az orvosok már elkezdték berendezni rendelőiket, de a szakhatósági engedélyekre még várni kell. Felhívtuk az ÁNTSZ szegedi irodáját, ahol Boros Péter tiszti gyógyszerész azt mondta lapunknak, folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhat. Megkerestük a budapesti beruházó céget is, de ott sem kívántak arról nyilatkozni, mikortól kezdhetik meg a rendelést az ide áttelepülő orvosok, és hogy mikor nyit Szentes tizedik gyógyszertára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vakhal Norbert, a szentesi vasember

2 perc híján 27 órát töltött úszással, kerékpározással és futással a szentesi Vakhal Norbert, aki a 7. helyen végzett a bonyhádi ultratriatlon-világbajnokságon. Tovább olvasom