Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Szentesi wellness: két hét múlva tető alatt

Szentes - – Elkészült a wellnessrészleg alapszerkezete, jól láthatók a leendő terek, két hét múlva tető alatt lesz, már gyártják a nyílászárókat – közölte hétfői sajtótájékoztatóján a szentesi üdülőközpont ügyvezetője, Márton Mária.
Az egymilliárdos projekt egyre látványosabb, többször írtunk róla: a fedett uszoda mellé épül az új részleg. A munka jó ütemben halad, nincs csúszás, tartani tudják a június 30-i határidőt, hangsúlyozta az ügyvezető. Az élménymedencénél a héten minden tartóelem a helyére kerül, szerdán kezdik betonozni a medenceteret. Az üdülőközpont új főbejáratot kap, ennek a földszinti része szerkezetkész, vízesés és szökőkút kerül a fogadótérbe.

Készül az új wellnessrészleg.  Tartják a határidőket. Fotó: Králik Emese
Készül az új wellnessrészleg. Tartják a határidőket. Fotó: Králik Emese

A régi 50 méteres medence felújítását egy másik pályázatból végzik el, ennek folyamatban van a közbeszerzési pályázata, a nyertesről várhatóan ma dönt a képviselő-testület jogi bizottsága. Ugyancsak mától leeresztik a vizet a 33 méteres medencéből, hogy statikai vizsgálatoknak vethessék alá, mert süllyed az egyik oldala. Márton Mária arról is beszámolt, hogy sikerült kiválasztani a szentesi üdülőközpont új logóját, a kék-piros szív formára emlékeztető tervre szavaztak a legtöbben. Már az új arculattal és új „csomagokkal" mutatkoznak be a jövő heti belgrádi utazási kiállításon, amelyet a budapesti, majd a debreceni, a temesvári és Sankt Augustin-i követ.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjas hagyta el a 100 ezer forintot - most visszakapta

Egy hét elteltével jelentkezett a szentesi nyugdíjas az elvesztett 100 ezer forintjáért. Tovább olvasom