Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Szőke nélkül poénkodott Badár Szentesen

Szentes - Szőke András nem tudott eljönni a szentesi stand up show-ra. Régi barátja, Badár Sándor a Fábry-műsorból ismert Design centerért felelős Aranyosi Péterrel szórakoztatott az ifjúsági házban.

Szőke András miatt át kellett plakátolni a fél várost. Eredetileg úgy volt, hogy Badár Sándorral együtt lép fel Szentesen, de közben kiderült, hogy nem tudják összehozni az estet – így került a műsorba Aranyosi Péter humorista. A Rádiókabaré archívumának őrzője azt mondja, az eddig Magyaroszágon megszületett összes poént ismeri, nem feltétlenül előny ez a saját humor gyártásában, de könnyen felismeri, ha valaki plagizál. Róla az is kiderült, a Fábry-féle Design center felelőse, ami nagyon kellemes munka. Badár úgy tudja, hogy az összes létező lehetetlen tárgy kétharmadát Aranyosi apja szállította önként a centerbe, a fiatalember gyermekkorának részletes ismertetése után egyértelművé vált: talán tényleg.

Badár Sándor állítja: ő a tipikus magyar sztár
Badár Sándor állítja: ő a tipikus magyar sztár     A szerző felvétele

Badár Sándortól pedig megtudtuk, az ő agya sajátosan működik. Ami másnak valóságos tragédia, az neki pusztán egy alap a másféle szemléletre. Míg sokan félnek a rendőrtől, hogy meg fogja őket büntetni, addig ő odamegy a rendőrhöz, és megkérdezi: na, miért akarsz megbüntetni? Bajor Imre a Heti hetesben azt mondta róla: „Más rendes ember évtizedekig iszik azért, hogy olyan feje legyen, mint a Badárnak". Közlékenynek mutatkozott az arcát érintő témában, és elmesélte, hogy egyszer régen egy barátnője minimális szinten kihívónak nevezte a fejszerkezetét.

Komolyan pedig kifejtette, hogy a magyar filmek jelentős részében a szereplők úgy néznek ki, mintha „full alkeszek" lennének, de ez nem igaz. Baráti társaságban az ember szívesen megiszik néhány pohár bort, és ezzel kész is. Sokkal érdekesebb, hogy milyen egy magyar sztár. Ő tipikusan az. Egy hollywoodi csillag például elmondhatja magáról: huszonhét éves, szerepelt hét filmben, van egy jó nagy háza és számtalan részvénye, Badár pedig elmondhatja magáról, hogy negyvennégy éves, szerepelt 37 filmben, van egy kis háza és számtalan bankhitele.

Olvasóink írták

 • 7. vadvirág 2008. október 20. 15:39
  „Badárék szánalmasak ,mint viccesek nekem még egyetlen poenjuk sem tetszett.Persze lehet mondani ha nem tetszik ne hallgassa vagy ne nézze én már egyiket sem teszem.”
 • 6. dédike 2008. október 13. 22:08
  „A Badárt birom,de a Szőke szerintem túl játsza az agyát.
  Nem sokat veszítettek a szentesiek,hogy távol maradt.”
 • 5. sarah connor 2008. október 13. 14:16
  „Van egy hely a fővárosban és ahhoz közel, ahol rendszeresen fellép a Badár-Szőke duó. Állandó szentesi nézők fordulnak meg stand up-jaikon. A harmincas-negyvenes Kurca partiaknak Badárék kultuszt jelentenek. A humorukat elsősorban a szentesiek értik és élik meg igazán. Más városba szakadt tősgyökeresek, ahogy mi is.”
 • 4. liberálisan 2008. október 11. 12:42
  „Ez a mai magyar nívó! Me van ám itt kúltúra! Embert tragédiája helyett nézzétek a Gecy-t!”
 • 3. tömeg 2008. október 11. 08:52
  „Őszintén szólva,Szentes polgárai nem sokat veszítettek Szőke úr
  Távolmaradásával. Én csak a Duna-TV Reklámblokkjaiban láttam eddig. (Külföldön élek,csak Duna van.)
  " Mostanában,kevesebbet nézem a Dunát. Nagyon idegesítő!”
 • 2. két papa 2008. október 09. 23:39
  „Tudod, "egy anya" nem mindenkire vagyunk mi szentesiek büszkék. Pl. ha te itt laknál, rád sem lennénk. A humorérzék nem mindenkinek adatik meg, így számon nem is kérem rajtad, de az biztos, hogy a hiánya nagy hátrány az életben. Részvétem.
  Az egész néped nevében beszélsz, és nem is sejted, hogy ez mennyire vicces. És persze bugyuta is. Hogy akkor miért nem téged látni a tévében? Mert te komolyan veszed amit írsz, mondasz, Badár meg viccnek szánja. Nagy különbség, csak te sosem fogod megérteni.....”
 • 1. egy anya 2008. október 09. 13:02
  „Badár Sándor, a tipikus magyar sztár! nahát! Szégyen , és gyalázat, hogy ezeket a bugyuta hülyéket szerepeltetik. Kikérem magamnak!, és az egész népemnek! nem ilyenek vagyunk!!!!, na persze tisztelet a kivétel, de ez kevés.
  Szőkét még a Dunatévé is futtatja, a Nemzet Televíziója.....Olyan ordinálé, bugyuta szöveget vág le, hogy magyar ember nem tudja végig nézni! Ezekre aztán igazán büszke lehet Szentes!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korszerűsödő távhőrendszer Szentesen

Szentes - A szentesi szolgáltató kft. 24 millió forintot nyert a távhőrendszer fejlesztésére. A cég… Tovább olvasom