Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Szűcs Szabolcs: az elégedett vendég a legjobb reklám

Szentes - Nyolc jelentkező közül egyhangúlag választották meg a napokban Szűcs Szabolcsot a szentesi üdülőközpont vezetésére. Eddig négy fürdőt vezetett, azt mondja, szereti a kihívásokat.
Szűcs Szabolcs korábban Gyopárosfürdőn és a szegedi Napfényfürdőben is dolgozott, augusztustól pedig a város tulajdonában álló Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft.-t igazgatja.

– Gyerekkorom óta ismerem Szentest, gyakran jártam ide strandolni. Megfogott a természet, a Kurca közelsége, szépsége – magyarázta. – Az utóbbi időben láttam, hogy a strand milyen mértékben amortizálódik, és műszaki problémákat is észleltem. Abban, hogy a felhívásra benyújtottam a pályázatomat, az is motivált, hogy keresem a feladatokat, szeretek megfelelni a kihívásoknak. Augusztustól töltöm be a pozíciót, öt évre szól a szerződésem.

A város elkötelezett a sportturizmus és a vízfelület növelése mellett, a strand fejlesztéséről is vannak elképzelései – ahogy az új ügyvezetőnek is.

A testületi ülésen is kifejtette elképzeléseit az új vezető. Fotó: Vidovics Ferenc
A testületi ülésen is kifejtette elképzeléseit az új vezető.
Fotó: Vidovics Ferenc

– Hiszek abban, hogy a sport és a strandolás összefügg, nem lehet a két dolgot külön kezelni. Úgy gondolom, minden évben valami újjal kell szolgálni a látogatók számára. Számomra a következő lesz az első teljes értékű szezon, de könnyen kivitelezhető ötleteim már augusztusra is vannak. Szeretném például, ha még 1–2 csúszdát tehetnénk a gyermekmedencéhez – mondta az új strandigazgató.

– Bízom abban, hogy minden tekintetben fejlődésnek indul az üdülőközpont, de el kell fogadni a tényt, hogy a magyar strandlátogatói kultúrából adódóan egy évben 4–5 hónapot lehet maximálisan kihasználni. Ebből az időszakból kell mindent kihozni, amit csak lehet. Nagyon fontos a marketing, szervezett csoportokat, edzőtáborokat kell idecsábítani. Az elégedett vendég a legjobb reklám. A kemping is gyönyörű, akár iskoláscsoportokat is megcélozhatunk ezzel a kínálattal – tette hozzá Szűcs Szabolcs, aki nem tervezi, hogy Szegedről Szentesre költözik, az utazás az élete része.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Messziről jöttek – de itthon vannak

Szentes - Húsz határon túli gyermeket lát vendégül a Szentes–Csongrád Rotary Club a héten a… Tovább olvasom