Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Táblát tesznek a kereszteződésbe Szentesen

Szentes - Gyakran történik közlekedési baleset Szentesen, a Jókai és a Mikecz utca kereszteződésében. Évekkel ezelőtt meghalt egy motoros, azóta több koccanás és komolyabb ütközés volt a helyszínen.
Legutóbb néhány hete „találkozott" egymással egy busz és egy kisteherautó. Egy szentesi lakos szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy valami nincs rendben a csomóponttal, ezért a Facebookon, a Szentesi Gyors nevű helyi hírportálon egy nyílt levelet tett közzé. Azt kérte: az illetékesek vizsgálják meg a kereszteződést.

A levél nyomán a Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a Szentesi Városellátó Nonprofit Kft. és az önkormányzat bevonásával helyszíni bejárást tartott, közölte Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivő. A szakemberek javaslatot tettek a növényzet gyérítésére, valamint új típusú, foszforeszkáló „Elsőbbségadás kötelező!" tábla kihelyezésére. Az új táblák várhatóan előjelzőt is kapnak a kereszteződés előtt már 50 méterrel.

A növényzet gyérítését és foszforeszkáló tábla kihelyezését javasolták. Fotó: Králik Emese
A növényzet gyérítését és foszforeszkáló tábla kihelyezését javasolták. Fotó: Králik Emese

Felhívják egyúttal mindenkinek a figyelmét, hogy a Szentesi Rendőrkapitányság a balesetek megelőzése érdekében tovább folytatja a Táblavadász akciót, várja a lakossági jelzéseket. A bejelentéseket a kapitányságon postán (6600 Szentes, Kossuth utca 43.), vagy e-mailben (ugyelet.szentesrk@csongrad.police.hu) várják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírást gyűjtenek a műtőtömbért Szentesen

Példátlan, hogy már megítélt támogatást vonjon vissza a kormány, hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón. Tovább olvasom