Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Tehetségkutatóba hívták a favágó fotóst

Szentes - Igazi sikertörténet lett, és pillanatok alatt elterjedt a világhálón az a videó, amelyben a lapunknak időnként fotózó szentesi Vidovics Ferenc 6 perc 49 másodperc alatt aprít gyújtóssá 1 mázsa tűzifát egy autógumi, egy tönk és természetesen egy fejsze segítségével.
Az RTL Klubon induló Hungary's Got Talent – A tehetség itthon van! tehetségkutató szervezői megkeresték Vidovics Ferencet, hogy szerepeljen az adásban.

Hogyan hasítsunk össze 1 mázsa fát 6 perc alatt gyújtósnak?

– Nem számítottam ilyen visszhangra, népszerűségre mondta Vidovics Ferenc –, és nagyon meglepett a Hungary's Got Talent megkeresése. Tetszett nekik a film, és ahogy kommentáltam. Nem mondtam sem igent, sem nemet, gondolkodási időt kértem. Addig sem tétlenkedem, elárulhatom, a háziasszonyoknak készülök hasonló „oktatóvideóval". Komoly, a konyhában valóban hasznosítható videót fogok csinálni, 1 perces művelet lesz, ennél többet azonban nem árulhatok el – közölte titokzatoskodva a praktikus videók gyártója.

A Hungary's Got Talent – A tehetség itthon van! angliai verziójában tett szert világhírnévre a magyar Attraction Látványszínház, és a Britain's Got Talentben győzött Susan Boyle is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaengedi a halat a horgászok többsége

Manapság a halak nem félnek horogra akadni. Tovább olvasom