Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Terike 6 unokájára költi a 200 ezret

Szentes - Még szinte magamhoz sem tértem. Kétszer is megnéztem a kódot, a biztonság kedvéért felhívtam az unokámat, hogy kikérjem a véleményét – mesélte örömmel a szentesi Staberecz Mihályné, Terike néni.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A nyugdíjas asszony a tegnapi kóddal 200 ezer forintot nyert lapunk június 7-éig tartó nyereményjátékában.

A Délmagyarország fejléce alatt nyerő kódokat helyezünk el, minden újságban más-más azonosítóval. Ezek közül a nyerő kódok napi 50 ezer forintot, valamint két tárgynyereményt rejtenek. Mivel az elmúlt napokban nem volt nyertes kód, az összeg halmozódott, így Terike néni négyszeresen is szerencsésnek érezheti magát.

Lottón eddig legfeljebb két találatot ért el, mondta nevetve. Lapunknak közel két évtizede előfizetője, naponta olvassa. A nyereményt hat unokájára költi, a legkisebbnek, aki majd ősszel megy iskolába, táskát vesz belőle.

A pénz mellett két tárgynyeremény is gazdára talált tegnap. A szintén szentesi Somogyiné Bodnár Katalin egy digitális konyhai mérleget vehet át.

Nagyon örül, válaszolta érdeklődésünkre, sütésnél-főzésnél hasznát veszi az ilyen eszközöknek. Azt, hogy megtartja-e, vagy ajándékként szerez vele valakinek örömet, még nem tudja. Fábiánsebestyénben Gila Ferenc egy egeret, billentyűzetet és fülhallgatót tartalmazó számítástechnikai csomagot kap. Naponta internetezik, az ajándék biztosan jól jön majd, mondta.

Staberecz Mihályné a nyerő Délmagyarországgal. Fotó: Králik Emese
Staberecz Mihályné a nyerő Délmagyarországgal. Fotó: Králik Emese

Érdemes továbbra is figyelni a címlapon lévő kódokat, mert mindennap értékes nyereményeket sorsolunk ki. Ha a nem nyerő kódokat összegyűjtik, és ötösével beküldik, megnyerhetik a fődíjat, az 1 millió forintot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kipróbálták az új kemencét a szentesi iskolások

Egy internetes játékban szeretett volna kemencét nyerni a szentesi Kiss Bálint iskola. Tovább olvasom