Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Továbbra is ígéri a fákat a Tesco

Szentes - Hiányoznak a facsemeték a szentesi Tesco parkolójából, az autók nyáron a tűző napon kénytelenek állni. A város szakmai segítséget is felajánlott, az áruházlánc nem élt ezzel.
Az ígéretekkel ellentétben semmi nem változott a szentesi Tesco parkolójában tavaly óta. Ahogy arról beszámoltunk, Szabó Zoltán önkormányzati képviselő egy őszi testületi ülésen elmondta: sok facsemete hiányzik, az autók nyáron a tűző napon kénytelenek állni. A város szakmai segítséget is felajánlott, az áruházlánc nem élt ezzel.

Akkor azt írták a sajtóosztályról: az ingatlan a cég tulajdonában áll, a kertgondozással egy kertészeti céget bíztak meg, a zöldterület helyreállítását a tavaszi ültetési szezon beköszöntekor haladéktalanul megkezdik. Azóta semmi nem változott.

Több mint 35 fa helye áll üresen, és a meglévőket sem gondozzák – mutatta Szabó Zoltán. Fotó: Králik Emese
Több mint 35 fa helye áll üresen, és a meglévőket sem gondozzák – mutatta Szabó Zoltán. Fotó: Králik Emese

– Az bosszantott fel igazán, amikor arról értesültem, hogy bár egy felmérés szerint a Tesco lett tavaly a legnagyobb forgalmú üzletlánc, nekünk, a vásárlóknak nem teszi meg azt a gesztust, hogy ne a 70 Celsius-fokosra forrósodott autókba kelljen beszállni – közölte a képviselő. Több mint 35 fa helye áll üresen, a meglévőket sem gondozzák, amelyek a városatya szerint egyébként sem a dél-alföldi klímára valók. Ha a cég ezután sem tartja be az ígéretét, szerveznek helyben egy „gerilla faültetést", mérgelődött Szabó Zoltán.

Ismét megkerestük a Tescót, a sajtóosztályról a következőket válaszolták: „Mivel kiemelten fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, a vásárlói élmény folyamatos növelése, ezért az áruházhoz tartozó zöldterület helyreállítását korábbi ígéreteinknek megfelelően elvégezzük, s pótolni fogjuk a kivágott fákat. A beruházás pontos időpontjáról azonban a későbbiekben határozunk."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

6 órán belül visszakapta a lopott marhát

5 ezerért adott túl a negyedmillió forint értékű jószágon a szegvári tolvaj. Tovább olvasom