Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Tunéziába utazik a Czirbus házaspár

Szentesi előfizetőnk nyerte lapunk és a Gold Sun Travel közös játékán a tunéziai utazást. A Délmagyarországban és a Délvilágban megjelent kérdésre adott helyes válasz volt a belépő a sorsoláson való részvételre. Hűséges olvasóink, Czirbus László és felesége októberben tölthetnek el egy hetet az afrikai országban.
Németh Ildikó marketingvezető és Demeter Attila, az utazási iroda igazgatója gratulált a nyerteseknek. Fotó: Tésik Attila
Az örömteli hír telefonon érkezett Czirbus Lászlóék szentesi otthonába: Edit néni éppen ebéd utáni sziesztából ébredt, amikor Laci bácsi elmondta neki, hogy egyhetes tunéziai út nyertesei. Hűséges előfizetőink nem először járnak a Földközi-tengernél, de az afrikai partokra most jutnak el első alkalommal. Mint megtudtuk, Laci bácsi a játékra hívó szelvényt mindennap, amikor az újságban megjelent, elküldte a szerkesztőség címére, azt mondta, nem akarta a véletlenre bízni a sikert. Mivel a feltett kérdésre helyesen válaszolt, és pontosan jegyezte fel, hogy a Szahara nevű sivatag található az ország területén, bízott a szerencsében.

A nyugdíjas férfi tréfásan jegyezte meg, hogy a megyei hírlapot alapítása óta olvassa. Meglátása szerint a Délvilág lépést tart a megye történéseivel, és pontosan számol be az eseményekről. A lapban szinte mindent elolvas, a címek alapján állítja föl a sorrendet. Mivel a nagymágocsi termelőszövetkezet elnökeként ment nyugdíjba, érdeklik a gazdasági és közéleti hírek. Edit néni számára a Megjöttünk rovat a legérdekesebb: a volt tanítónő szeret mindent tudni egykori tanítványairól, azt is, hol, melyik családban született kisgyermek. Úgy mondták, náluk kávéval és Délvilággal kezdődik a reggel.

A nyereményhez Németh Ildikó marketingvezető és Demeter Attila, a Gold Sun Travel igazgatója gratulált tegnap a cég szentesi irodájában. A Czirbus házaspár októberben utazhat Afrikába. Mint mondták, eddig nem nyílt alkalmuk arra, hogy teveháton járjanak a sivatagban, most viszont lesz erre is lehetőségük. A tengerparti vidékeken emlékeik szerint nagyon jó a levegő. Boldogan készülődnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz új tiszt a szentesi műszaki dandárnál

A szentesi műszaki dandár katonái előtt állománygyűlésen, név szerint mutatkozott be a jövőben itt… Tovább olvasom