Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Tüzet kért majd megpofozta, fojtogatta és kirabolta a nőt

A halálra rémült 59 éves nő csak másnap értesítette a rendőrséget a támadásról. A rablót Szentesen fogták el.
A Röszkei Rendőrőrsön tett bejelentést egy 59 éves nő kedd reggel, hogy előző nap a kora esti órákban egy férfi kirabolta. A police.hu közleménye szerint a röszkei nő hazafelé tartott tanyájára, amikor az út során szembe találkozott egy férfivel, aki tüzet kért tőle. A nő készséggel nyújtotta az öngyújtót, de a támadó kicsavarta a kezét, megpofozta, majd a földre lökte, ahol fojtogatni kezdte. Megpróbálta visszaverni a támadást, ekkor a gyanúsított leszakította a nő derekáról övtáskáját, benne mobil telefonjával, irataival és készpénzzel, majd elmenekült a helyszínről. A sértett azt mondta a rendőröknek, hogy azért értesítette csak másnap őket, mert nagyon megrémült.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A röszkei körzeti megbízottak azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként aznap megállapították a gyanúsított személyazonosságát. A további nyomozás kiderítette, hogy a 26 éves Zs. Mihály Szentesen tartózkodik. Az összehangolt rendőri munka eredményeként a Szentesi Rendőrkapitányság egyenruhásai a röszkei rendőrökkel közösen a gyanúsítottat kedd este munkahelyén fogták el. Kihallgatásán beismerő vallomást tett, elmondta, hogy már nagyon bánja tettét.

A Szegedi Rendőrkapitányság Zs. Mihályt rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - közölte Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eperjes: járásban vagy azon kívül?

Eperjes a szentesi járás területén található, de azt még a település polgármestere sem tudta megmondani, hogy a járáshoz tartoznak-e. Tovább olvasom