Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Új klubház a Szentesi VK-nak

Szentes - Az eddigi klubházat, irodát a fürdőt üzemeltető Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft.-től bérelte a vízilabdára szakosodott Szentesi VK.
Ezzel a helyiséggel azonban a jövőben más tervei vannak a kft.-nek, ezért a helyzet megoldásáról tárgyalások kezdődtek az egyesület és az üzemeltető között – tudtuk meg Bocskay Istvántól, a klub sajtósától. Az egyeztetések eredményre vezettek: a Szentesi Üdülőközpont Nonprofit Kft. átengedett az egyesületnek egy korábban kommunális célokat szolgáló helyiséget, amely átalakítása már megkezdődött, és hozzávetőlegesen 1 hónap múlva fejeződnek be a munkálatok. Bővül a közelben lévő konditerem is egy „raktárral", ahol a csapatok kényelmesen elhelyezhetik felszereléseiket, például a fürdőköpenyt, törülközőt, sapkát.

Magyar József, a Hungerit Zrt. vezérigazgatója, az egyesület elnöke elmondta, a beruházás költségeit egy magát megnevezni nem kívánó adományozó fedezi. TAO-s pénzből, mintegy 6-7 millió forintért rövidesen új eszközöket, gépeket vásárolnak a konditerembe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Konferencia a szentesi kórházban

A szentesi és a zsombolyai kórház közös mozgásszervi rehabilitációs konferenciát tartott. Tovább olvasom