Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Új munkahelyeket ígér Dongó László

Dongó László, a Fidesz–KDNP szentesi polgármesterjelöltje az első helyen új munkahelyek teremtését említette programjában a tegnapi sajtótájékoztatón.
– A Fidesz–KDNP közös listáját Dongó László polgármesterjelölt vezeti – közölte a tegnapi sajtótájékoztatón Farkas Sándor, a Fidesz 5. számú választókerületi elnöke. A polgármester-aspiráns a programját ismertetve elmondta, hogy Szentesen az új munkahelyek teremtését tartja a legfontosabb feladatnak, mert szerinte ezen a téren az utóbbi nyolc évben nem sikerült előrelépnie a városnak. Tapasztalata szerint a továbbtanuló fiatalok nem térnek haza tanulmányaik befejeztével, mivel nem találnak állást Szentesen. Dongó szeretné őket visszacsábítani. Szerinte a kis- és középvállalkozók is támogatásra szorulnak, az önkormányzati beruházásoknál az ő szolgáltatásaikat is igénybe kellene venni. A polgármesterjelölt szeretné elérni, hogy mindenki biztonságban és jól érezze magát Szentesen. – Nekünk van megoldásunk – közölte, majd hozzátette: a Gyurcsány-csomagtól akarják megvédeni a szentesieket.
Dongó László elismerte, hogy a városközpont szépen fejlődött az utóbbi időkben. Ugyanakkor óvott minden Szentesre látogatót attól, hogy felkeresse a település külső részeit. Állítása szerint a rossz járdákon még egy babakocsit sem lehet tolni. Kérdésre válaszolva közölte: kampányukat a tisztesség és a becsület vezérli.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Atomrobbanás vár a tűzoltókra Dániában

Az országos katasztrófavédelmi igazgatóság a szentesieket kérte fel egy nemzetközi gyakorlaton való… Tovább olvasom