Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Újabb bombariadó volt Szentesen

A két héttel ezelőtti szentesi bombariadók után most a buszpályaudvart ürítette ki a rendőrség. Ismét telefonon jelentette be valaki: bombát helyezett el a központi állomáson. A buszok csak néhány percet késtek a menetrendhez képest. A rendőrség százezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.
Az ismeretlen tettes tegnap háromnegyed négykor telefonált a kapitányság ügyeletére, és azt mondta, bombát helyezett el a buszpályaudvaron. Ahogyan eddig minden alkalommal, a rendőrök most is kivonultak a helyszínre, és kiürítették a pályaudvar területét, bombát nem találtak – tudtuk meg Földvári N. István kapitánytól.

A vélt robbantási határidő után feloldották a zárat, és szabad utat engedtek a közlekedésnek. A két héttel ezelőtti akciókhoz hasonlóan most is egy fiatal férfi telefonált a kapitányságra. Az elkövető személyének felderítése érdekében a rendőrség tegnap százezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. A férfi ellen közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt folyik nyomozás.

A riadó kezdetén a rendőrség utasítására a parkoló autóbuszoknak is el kellett hagyniuk a pályaudvart – mondta el lapunknak Mészáros Zoltán, a Tisza Volán Zrt. helyi vezetője. A délutáni csúcsforgalomban az érkező és induló járatokra a Petőfi utcán és Kossuth téri megállóban lehetett fel- és leszállni. A menetrendhez képest kialakult néhány perces csúszás emiatt, de öt óra környékén helyreállt a rend a belvárosban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszakérnék a középiskolákat

Túlképzés és hiány egyaránt jelen van a szentesi munkaerőpiacon, ami azzal is összefüggésbe hozható,… Tovább olvasom