Délmagyar logó

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 36°C Még több cikk.

Újabb városból vonul ki a Raiffeisen

Szentes - Elektronikus levélben értesíti az ügyfeleit a Raiffeisen Bank arról, hogy hamarosan bezár a szentesi fiókjuk. A megyében - a makói után - ez a második.
 A határon túl

Ha esetleg a megyehatárt átlépve próbál személyesen intézkedni a bank ügyfele, Bács-Kiskun megyében Kiskunfélegyházán, Békésben Szarvason és Orosházán, Szolnok megyében a megyeszékhelyen talál legközelebb még működő Raiffeisen-fiókot.

A makói után a szentesi fiókját is megszünteti a Raiffeisen Bank. Korábban megírtuk: a hagymavárosban jövő hónap közepéig működik a pénzintézet telephelye, ez része annak a folyamatnak, amely során a 112 hazai fiók száma harmadával, a jelenlegi 2530 fős dolgozói létszám közel 15 százalékkal csökken.

Ahogy a makói iroda bezárásának, a szentesiének sem csaptak nagy hírverést, nem is a cég részéről, hanem egy ügyféltől értesülhetett Szentes lakossága. Vidovics Ferenc – akinek fotói rendszeresen megjelennek lapunkban – tette közzé a város ügyeivel foglalkozó Szentesi Mozaik internetes oldalon azt a levelet, amelyet – mint a bank ügyfele – küldtek neki elektronikus úton.

„A Raiffeisen Bank a bankszektort érintő változásokhoz, valamint ügyfelei módosuló igényeihez igazodva a jövőben új koncepció szerint nyújt teljes körű pénzügyi szolgáltatást. Bankunk továbbra is ügyfelei megbecsülésére, kiváló színvonalú kiszolgálásra és testre szabott szolgáltatások nyújtására törekszik, ugyanakkor az online ügyintézés elterjedése és ügyfeleink bankhasználati szokásainak megváltozása szükségessé tette, hogy fiókhálózatunkat a megváltozott igényekhez igazítsuk" – ez áll a levelükben.

Azt is kifejtik: a jó kapcsolat érdekében fontosnak tartják arról értesíteni az ügyfeleiket, hogy a szentesi fiók hamarosan megszűnik, az ügyfélkiszolgálást áthelyezik a Hódmezővásárhelyen található bankfiókba. Arról, hogy ez pontosan mikor lesz, később küldenek tájékoztatást.

Csongrád megyében ezentúl négy helyen: egy vásárhelyi és három szegedi irodában intézkedhetnek majd az ügyfelek. Kérdeztük az intézet sajtóosztályát, hogy a makói és a szentesi fiók bezárását követően tervezik-e még a térségben további fiókok megszüntetését. Egyelőre várjuk a válaszukat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerült a hős szentesiek emléktáblája

Fél évszázada eltűnt az a szentesi emléktábla, amelyet épen találtak meg nemrég. Tovább olvasom