Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Verekedő beteg a szentesi kórházban

Fejsérüléssel szállítottak a szentesi kórházba egy csongrádi férfit, aki ezután ököllel megütötte az ápolót, majd tarkón rúgott egy rendőrt, amikor előállították. Az orvosok természetesen ezek után is ellátták. Az ügyben eljárás indult a Szentesi Rendőrkapitányságon.
A szentesi kórház sürgősségi osztályára vittek a mentők egy csongrádi férfit, aki otthon megszédült és elesett. Enyhe fejsérülését akarták ellátni az egészségügyi intézmény dolgozói. A harmincnyolc esztendős férfi azonban a váróban hangoskodott, ezért az ápolók egyike csendre intette.

Erre egy ökölcsapás volt a válasz: az ápoló eszméletét vesztette, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A kórház dolgozói ekkor a rendőrséget hívták. A rendőrök a verekedő beteget elvitték a kórházból és előállították. A férfi – miután megbilincselték és kocsiba ültették – a gépkocsit vezető rendőrt is tarkón rúgta – tudtuk meg Tuczakov Szilvánától, a megyei főkapitányság sajtóreferensétől.

Az előállítás után csak a rendőrök segítségével tudták kezelni az orvosok a beteg fejsérülését. Az erősen ittas állapotban lévő pácienst őrizetbe vették, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, súlyos testi sértés, valamint hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene. Ez három büntetőjogi kategória, de már az egyik cselekményért is három év börtönt kaphat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költő a majolikagyárból

A vásárhelyi majolikagyárban dolgozik, zsebében nem pénztárca, hanem versekkel teli jegyzetfüzet… Tovább olvasom