Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Visszatérhetnek a cukorbetegek

A cukorbetegek szentesi egyesülete még januárban kénytelen volt elhagyni a rendelőintézetet, ahol az összejöveteleket tartotta. A kórház nemrégiben megbízott főigazgatója, Fenyves Ernő most egy felújított tanácskozótermet bocsát díjtalanul az egyesület rendelkezésére.
Régóta eredményesen működik Szentesen dr. Szerb János főorvos vezetésével a cukorbetegek egyesülete. A programjaikat a rendelőintézet aulájában tartották idén január végéig, mígnem a kórház akkori főigazgatója, dr. Borzi Márta határozata alapján el kellett hagyniuk az egészségügyi intézményt. Száműzetésnek élték meg a a történteket a tagok, annál is inkább, mivel azóta egyik helyről a másikra kényszerültek.

A város polgármestere, Szirbik Imre is tudomást szerzett a cukorbetegek egyesületének problémájáról, s megkereste az intézmény mostani megbízott főigazgatóját, Fenyves Ernőt, aki fogadókész volt.

A kórház vezetője azt közölte: megállapodást kötöttek az egyesülettel, amely a felújított tanácskozótermet ingyen veheti igénybe minden hónap utolsó péntekjén.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyhegyen is épül a csatorna

Kétszázötvenmilliót költ Szentes a Nagyhegyre: ezen a területen is hamarosan kiépül a csatorna. A… Tovább olvasom