Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Vonat ütközött autóval Szentes és Fábiánsebestyén között

Szentes - A balesetben személyi sérülés nem történt; az érintett szakaszon csaknem két órán át szünetel a vonatközlekedés.
Személyautóval ütközött a Kiskunfélegyháza-Szentes-Orosháza vonalon közlekedő vonat hétfő reggel, személyi sérülés nem történt; az érintett szakaszon csaknem két órán át szünetel a vonatközlekedés – közölte a Mávinform.

A baleset 8 óra 15 perckor Fábiánsebestyén és Szentes között, egy sorompó nélküli átjáróban történt. Személyi sérülés nem történt, de a vonat csak a rendőrségi helyszínelés után folytathatja az útját, mintegy 100 perc késéssel.

A vonatközlekedés megindulásáig Szentes és Orosháza között vonatpótló autóbusz szállítja az utasokat, akik az átszállások miatt 10-15 perces késésre számíthatnak.

Vasárnap délben Hódmezővásárhely külterületén ütközött egy személyautó vonattal. A balesetről szóló cikkünkért kattintson ide!

Olvasóink írták

 • 6. z927 2010. december 20. 18:07
  „Akkor még hátra van a Szentes - Csongrád, illetve a Szentes - (Kunszentmárton) Szolnok vonal. Kamikázék jelentkezését várják a maradék két vonal átkelőhelyeinél.”
 • 5. becsei.sandor 2010. december 20. 17:57
  „Hála az égnek,hogy sérülés nem történt. Így merészelt eszembe jutni Weöres Sándor:Psyché című
  versciklusa,annak egyik verséből itt egy részlet.
  A vas pálya sorompó feltalálása
  "---------------------------------------
  Ott vala Stephenson történetesen s el utánzá :
  Gyártott oly fa-rudat,mely ha vonat bépöfög,
  Lankadtan lekonyul,elzár kocsi-és gyalog utat,
  Ám ha mezítlábas menyecskecsoport
  Várakozik s kacagó hölgyekkel tellt uti hintó :
  Megrendülve feláll:Tessék,ímhol az út ! "
  Az előzmény miatt,mármint,hogy mit utánzott le Stephenson,érdemes Weörest olvasni.”
 • 4. almaszósz 2010. december 20. 16:18
  „Mákja volt! Lehet hogy be kéne zárni a vasúti vonalakat? Vagy esetleg jobban odafigyelni hogy jön-e a vonat? "Megnyugodtam" hogy ez nem vásárhelyi specialitás, mármint vonat elé hajtani. Tényleg szerencse hogy azon a hitvány pályán, lassan döcögött a vonat!”
 • 3. Moon 2010. december 20. 15:19
  „A mai napon nem sok hiányzott ahhoz hogy egy istenbarmát ne küldjek a túlvilágra. Remélem az illető most is a saját sza....ból mosakszik. Kecskemét-Városföld között az egyik oldalon kocsisor a másik oldalról istenbarma nagygázzal át a fénysorompó tilosjelzésén csapórudastól ahogy a nagykönyvbe meg van írva. 20m választotta el ezt az állatot ahhoz, hogy a jóistennél kopogtasson. 120Km/h-val közlekedő vonattal atomjaira szórtamvolna. Remélem egy fohászt elmondott az úrnak. Ezek az állatok előbb utóbb úgyis ott maradnak. Időkérdése az egész.”
 • 2. vulpesvulpes 2010. december 20. 14:05
  „Amatőr. Arra aztán fénysebességgel közlekedik a vonat!”
 • 1. tol 2010. december 20. 11:26
  „van az a két fém pálcika a földön, a nagyfiúk már tudják, hogy azon vonat jár. "Tudod, kisfiam, az a hatalmas nagy dolog, ami apuka autójánál százszor nagyobb és ha véletlen rámegy, akkor nagyon összetöri." "Ha felnövök, majd vigyázok, megígérem".
  Nagyra nőj, fiacskám!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petőfi Szálló: elkezdődött a várva várt felújítás

A közművek kiváltásával megkezdődött a szentesi Petőfi Szálló rekonstrukciója. A felújítás miatt egy napra a távfűtést is leállítják a főtéri háztömbben. Tovább olvasom