Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Zsuzsinál Bödőcs a favorit

Szentes – A kacagás egészséges mértékben felpezsdíti a vérkeringést, fokozza az örömhormon-termelést, aktivizálja az immunrendszert. Ebben segítenek a civil lélekgyógyászok, legközelebb április 12-én, a Szentesi Dumaszínház előadásán. A Szentesi Művelődési Központ kulturális programszervezőjével beszélgettünk a humorestek sikeréről.
- A Szentesi Dumaszínház óriási siker. Tavaly a Nyári Szabadtéri Színház előadásai között kapott helyet Kiss Ádám és Felméri Péter humorestje is, akiknek poénjain közel 600 néző nevetett – mondja Deák Zsuzsanna, amikor a humorestek népszerűségéről kérdezzük.

A Szentesi Művelődési Központ kulturális programszervezője minden humorestet végignéz, illetve végignevet. Ki is a kedvence? – Hogy elfogult legyek, Bödőcs Tibi a nagy favorit – bár ő már szabadúszó- és természetesen a szentesi humoristáink: Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor. Még Hajdú Balázs is a szívem csücske, nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben – magyarázza Deák Zsuzsanna.

Deák Zsuzsannánál Bödőcs Tibi a nagy favorit.
Deák Zsuzsannánál Bödőcs Tibi a nagy favorit.

- A Dumaszínház Kft-vel 2010 óta állunk kapcsolatban, évente négy előadással jönnek Szentesre, de az idén ez háromra csökkent. Nemrég készítettünk egy felmérést, hogy kiket szeretnének látni legszívesebben a Szentesi Dumaszínház színpadán. A legtöbben Kőhalmi Zoltánt, Bödőcs Tibort, Kiss Ádámot, Hadházi Lászlót, Aranyosi Pétert és Kovács András Pétert jelölték meg – sorolja a szentesi közönség kedvenceit Deák Zsuzsanna, majd hozzáteszi: - Nehéz volt összeállítani a 2012-es év fellépőit, hiszen a humoristák is kérnek fél év, egy év szünetet. A legjobban Kőhalmi Zoltán fogalmazta meg: „Inkább hiányoljanak valahonnan, mint megunjanak" – ezt mi tiszteletben is tartjuk.

A szentesiek imádják a humor nagyágyúit, a szentesi humoristákat pedig kiváltképp szeretik újra látni a városban, hiszen vannak olyan poénok, amelyeket csak a szentesiek értenek igazán.

A Szentesi Dumaszínház következő előadását április 12-én, 19 órától láthatják az érdeklődők a Művelődési és Ifjúsági Házban. A Szomszédnéni Produkciós Iroda és Aranyosi Péter humorestjén támadnak a civil lélekgyógyászok.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

12 ezren érkeztek az országos táncház találkozóra

A szentesi Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai és főként a néptáncos diákok egy hete a… Tovább olvasom