Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Egy este Eszterrel

A lányok színes lufikkal érkeznek legalább nyolcan. Mint a verebek telepednek le az asztalhoz hangosan csacsogva, nevetgélve. Egy deci bort isznak csak. Ki vöröset, ki fehéret, ki rozét. De hol lehet Zotya meg Totya?

Eszter 16 éves, tizedikes az egyik szegedi gimnáziumban. Hatan jöttek ki a SZIN-re ebből ketten fiúk, Kristóf meg az Andris, de ők nincsenek sehol. Tavaly egy napra engedték el egyedül Esztert, de akkor édesanyja már este kilenckor idegesen hívogatta: “Hol vagy már? Mikor jösz haza?" Tavalyelőtt apukájával jött ki egy estére. Idén viszont bérlete van Eszternek, így minden nap találkozhatunk vele.

A lányok kicsit türelmetlenek voltak, mert három és fél órát álltak sorba, mire bejutottak. – Itt van Frank is. Na, ő egy érdekes figura – mondják, de aztán úgy járunk mint Zotyával és Totyával, Frank sem kerül elő egész éjjel.

 

Fotó: Arany T. János
Fotó: Arany T. János


A mellettünk lévő asztalnál esznek. Zoknit. Töltött zoknit. 800 forint, laktató, Eszter is olyat akar.

Kezdődik dj Pendulum műsora, de a lányok nem tudják, ki a művész úr. – Olyan ez a zene mint egy gyenge csengőhang – értékelik Pendulum úr művészi munkásságát. Az Ivan & the Parazolt viszont nagyon szeretik, ők nagyon jók, még Amerikában is voltak fellépni, annyira jók. Gyöni, Orsi, Márti, Eszter néha eltűnnek, majd újra felbukkanak az egyre vadabb éjszakában. A tömeg is növekszik.

Hátul a Zeneszöveg.hu színpadon a Fabula Rasa játszik, Szirtes Edina “Mókus" énekelteti és táncoltatja meg a közönséget. A buli után Eszter hazafelé indul.

Eszter este megint jön. De vajon hol lehet Zotya, meg Totya?

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen volt Kávai Dániel nulladik napja

Kisütött a nap - jó hír ez a fesztiválozóknak. Összefutottunk Kávai Dániellel, ő kapta meg idén az első karszalagot. Lassan beindul a buli a SZIN első napja. Tovább olvasom