Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Habtestek a fesztiválon

Szeged - A SZIN résztvevői a nomád sátras lét mellett igazi luxusszolgáltatást vehetnek igénybe: idén először testmosóval kényeztetik a fesztiválozókat.
A Mol body wash úgy funkcionál, mint a benzinkutakon működő autómosók: a delikvensek besétálnak az emelvény első, elszeparált részébe, ahol derékig – alacsonyabbak nyakig – gázolnak a habban. Hogy a tisztálkodás ne legyen olyan unalmas, strandlabdákkal üthetik el az időt a fehér löttyben lubickolók.

A tömeges gépi testmosásnak fontos betartandó szabályai vannak. Tábla hirdeti a következőket: 15 főnél több fürdőző nem tartózkodhat az emelvényen, ittasan senki nem veheti igénybe a mosó szolgáltatásait, egy körben tizenöt percig élvezhető a tisztítóhab, övcsatot, cigarettát nem vihetnek magukkal a tisztulni vágyók.

Sörhab helyett szappanhabot is választhatnak a fiatalok. Fotó: Segesvári Csaba
Sörhab helyett szappanhabot is választhatnak a fiatalok.
Fotó: Segesvári Csaba

A szervezők még arra is külön felhívják a figyelmet, hogy a növényeket, állatokat is az átlátszó függönyön kívül kell hagyniuk. S míg az otthoni kádban vagy a zuhany alatt az lenne a fura, ha ruhában élveznék a víz sugarat, itt a meztelenkedés tiltott.

Bikiniben feszített Bubori Krisztina is a buborékok között. A szentesi lány barátnőivel élvezte a gépi tisztálkodás előnyeit, mely után – bár addig sem panaszkodhattak – igazi habtesttel büszkélkedhettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kőhalmi Zoltán: az építész, aki humorista

Szeged, SZIN 2008 - SZIN-es fellépése kapcsán a Dumaszínház egyik legjobbjával, a szentesi származású Kőhalmi Zoltánnal beszélgettünk, aki amellett, hogy Fábry Sándor csapatának tagja, most már a Hvg címlapkészítő brigádját is vezeti. Tovább olvasom