Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Kész a SZIN 2014 programja

Szeged - A szervezők július közepére ígérték a koncertnaptárat, de az már a napokban elkészült.
A tervezettnél hamarabb elkészült az idei Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) teljes, részletes programja. A szervezők július közepére ígérték a koncertnaptárat, de az már a napokban elkészült.

Mint korábban megírtuk, az augusztus 26-30 közötti fesztivál szervezője, a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. az alacsonyabb működési támogatás és a rendezetlen hitelállomány miatt abba a helyzetbe került, hogy vagy nem szervezi meg idén a fesztivált, vagy találnak egy olyan külső céget, amelyik képes erre. A 2014-es SZIN szervezési jogait a szegedi, éttermi és mozgó vendéglátással foglalkozó Tiszaparty Rendezvényszervező Kft. vette meg.

A külföldi zenei produkciók között szerepel a brit slágergyáros Example, a tavalyi közönségszavazás nyertese, a Russkaja. A meghatározó hazai fesztiválzenekarok közül a Punnany Massif, a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a The Carbonfools, a Magna Cum Laude, a 30Y, a Brains, azOcho Macho, az Anima Sound System, a Csík Zenekar és a Republic lép fel az augusztus végi fesztiválon.

A nevek publikálásakor a szervezőknek sok szempontot figyelembe kellett vennünk. Fontos, hogy aláírt szerződésük legyen az adott fellépővel, nem elég csak aláírt szándéknyilatkozat. Figyelembe kellett venniünk azt is, hogy egyes zenekarok kifejezetten kérték, hogy egy általuk meghatározott időpont előtt ne hozzák nyilvánosságra a fellépésüket. A pontos programot a szponzori szerződések is befolyásolták.

Részletes program itt!>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Július közepére kész a SZIN programja

Két hónap van hátra a tizenegyedik Szegedi Ifjúsági Napok kezdetéig. Tovább olvasom