Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 20°C | 30°C Még több cikk.

Vélemények az idei SZIN-ről - tessék vitatkozni!

Szeged - Szombat van, a SZIN negyedik, utolsó napja. Mindjárt vége, ennek egyesek örülnek, mások sajnálják, a vélemények eltérőek. Egy biztos: ma este Punnany Massif lesz a nagyszínpadon.
- Ügyetlen és fékezett habzású - foglalta össze Gergő a véleményét az idei SZIN-ről. A nulladik nap óta itt van, azt mondta, várja, hogy történjen valami, de az a valami valahogy nem jön. - Néhány évvel ezelőtt, ha kijöttem, mindenfelé haverokba, ismerősökbe futottam, akikkel együtt buliztunk hajnalig. A mostani fesztiválozó tömeg összetétele más, mint régen, és nem csak azért, mert fiatalabbak, én meg öregebb vagyok - magyarázta a 30 éves szegedi srác. - És akkor itt van ez a dodgem, meg a céllövölde. Indokolatlan. Olyan, mint egy nagy falunap - összegezte Gergő a benyomásait.

Gergőhöz hasonló véleménnyel van a fesztiválról Dani. A 28 éves szegedi fiúnak is csalódás ez a SZIN. - Hiányoznak a klasszikus fesztiválarcok. Steril az egész. A koncertek rendben vannak, mondjuk az például kár, hogy a Russkaját sátorba rakták, nem tudták úgy megmozgatni a közönséget, mint korábban, de azért hatalmasak voltak, mint mindig. Poén volt, hogy nálunk csinálták meg ezt a jegesvizes kihívást. Egy-egy nagyobb koncert közben felgyülemlik a tömeg, akkor úgy tűnik, sokan vagyunk, aztán valahogy eltűnnek az emberek. Hallottam, hogy most nagyobb a fesztivál területe, talán ezért is, nem tudom - osztotta meg velünk a véleményét Dani.

- Én nagyon jól érzem magam, hárman jöttünk ki csajok - mutatott az asztal felé Brigi. A 22 éves lány tavaly volt először a SZIN-en, jól érezte magát, ezért jött idén is. - Jók a koncertek, felszálltunk a léghajóval, a Party Aréna sátor a kedvencünk, ott fejezzük be mindig az estét. Vagy a Silent Discóban - árulta el a kecskeméti lány.

Az új, életre szóló élményekről szól a SZIN Ágiék számára. Pálinkáznak minden este, a sört nem szeretik. - Nem kötelező itt lenni, ha valakinek nem tetszik a fesztivál, menjen haza! Mi jól érezzük magunkat, Zsuzska be is pasizott, neki mindenképpen megérte eljönni - nevettek. A koncertek annyira nem érdeklik őket, a Quimby-t azért meghallgatták, mert a Most múlik pontosan című számot nagyon szeretik. - Jövőre is jövünk - zárta le a beszélgetést a 24 éves Ági, majd elindultak a Party Arénába, mert ott csütörtökön is jó volt a buli.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamisítják a SZIN-karszalagokat!

A SZIN szervezői felhívják mindenki figyelmét, hogy akik a nepperektől vásárolt jeggyel próbál bejutni, eljárást kezdeményeznek ellene. Tovább olvasom