Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Bulvár hírek > SMS-ben figyelmeztetnek a házassági évfordulóra

SMS-ben figyelmeztetnek a házassági évfordulóra

Ausztria - Megoldást kínálnak Ausztriában azoknak a felejtékeny férjeknek és férfiaknak, akik egyszer-másszor már átsiklottak fontos dátumok, például házassági évfordulók fölött, és ezzel a kétségbeesésbe kergették partnerüket.

Független Hírügynökség - 2008.07.10. 19:11
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Egy osztrák weboldal (amelyet a gyógyszeróriás, a Pfizer hozott létre, a helyi hatóságokkal közösen) az országban úttörő vállalkozásként ingyen kész figyelmeztetni a "hímeket" sms-ben vagy email-ben a hölgyek számára oly fontos kapcsolati dátumokra. A www.stehtzummann.at kérdései között ezek is olvashatók: "emlékszik rá, mikor találkozott először a feleségével, vagy mikor csattant az első csók?"

A weboldal fölhívja az erősebb nem figyelmét, hogy a hölgyek bizony tisztán emlékeznek ezekre a dátumokra. "Nem ismerünk tudományos magyarázatot rá, de a női agyban egy kapcsolat minden fontos dátuma megragad" - írja az internetes oldol. Ezzel szemben azonban - folytatják - a férfiak emlékezete sport, történelmi és politikai eseményekre van kihegyezve. Szerintük a férfiak agyi kapacitása jobban áldozatul esik a napi stressznek is, mint a nőké.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...