Szocsi 2014

2014.02.20. 10:56

Nagyezsda sincs túl öltözve

Eddig is tudtuk, hogy Szocsiban nagy a hőség – már téli olimpiához képest. Meg azt is, az áramvonalas szerelések alá nem „fér" túl sok minden. Itt az újabb bizonyíték.

Garai Szakács László

Nagyezsda Szergejeva, ahogy eddig ismertük

Nagyezsda Szergejeva, ahogy eddig ismertük[namelink name="Nagyezsda Szergejeva"], a női orosz kettes bob csapat parancsnoka, kormányosa. Szépen, lecsorogtak a Szankiban Krasznaja Poljanában, négy 58-59 másodperc körüli futammal mindegyikben a tizenhatodik helyen végeztek. Csakhogy a harmadik futamban történt „valami", lásd a lenti képet. Arról sajnos nincs információnk, mikor, és hogyan szakadt el a szerelés, esetleg a roham végén, amikor beszállt, akadt be a bobba, vagy a fékező, toló kollegina, [namelink name="Nagyezsda Palejeva"] ugrott be a kelleténél „lelkesebben" Szergejeva mögé, és a szöges cipő tépte le a dresszt. A lényeg a tépés és a világhír. [namelink name="Olga Graf"] gyorskorcsolyázónő után egy másik sportág másik csinos sportolójáról derült ki a minél jobb eredmény elérése érdekében nem „öltözi túl" a versenyt.

Naná, hogy férfi fotós felvétele! Fotó: MTI/EPA/Tobias Hase

Naná, hogy férfi fotós felvétele! Fotó: MTI/EPA/Tobias Hase
Hölgyeim, mi férfiak ennek nagyon örülünk ám!

Az első akaratlanul villantó sportolónő, Olga Graf

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!