Szocsi 2014

2014.02.04. 10:04

Schmitt Pál kíváncsi az új versenyszámokra

A sportdiplomata az MTI-nek elmondta, hogy a tizenkét új szám közül a női síugrás érdekli a legjobban.

MTI

Kifejezetten kíváncsi a szocsi téli olimpián debütáló új számokra [namelink name="Schmitt Pál"], a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke.

Az oroszországi városba hétfőn este érkezett magyar sportdiplomata az MTI-nek elmondta, hogy a 12 új szám közül a női síugrás érdekli a legjobban.

– Elsősorban természetesen a magyar érdekeltségű eseményeket látogatom majd, így például a rövidpályás gyorskorcsolya versenyeit, amelyben talán a legjobb esély van egy jó helyezés elérésére. De kifejezetten érdekel a hokitorna is, illetve lesz olyan esemény, amelyen hivatalból jelen kell lennem, mert részt veszek a díjkiosztásban, ilyen például a férfi óriásműlesiklás – mondta Schmitt Pál.

Schmitt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaként a szervezet közgyűlésén is részt vesz, de mint mondta, előzetesen nem várható, hogy fajsúlyos témában döntés születik, ezúttal inkább a következő olimpiák házigazdáinak beszámolói lesznek a középpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!