Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

15 percet kapott férjétől Fejős Éva, hogy összecsomagoljon

Pletykák keringenek arról, hogy valami történt a Balatonon töltött hétvégén, ami után férje már a kész tények elé állította Évát.
Az újságírónő és egyben sikerkönyvek szerzője egy csapásra lett a televíziók és rádiók mindennapos vendége, miután januárban – 49 évesen –, világra hozta első gyermekét.
Éva irigylésre méltó életet élhetett eddig, a múlt hétvégén azonban valami történt – tudta meg a neve elhallgatását kérő informátorától a Bors.

Éva a hétvégén egy vidéki rendezvényre volt hivatalos. Vitte magával a kislányát és a bébiszitterét is. Hogy mi történhetett a Balaton partján, arról csak pletykák keringenek, ami azonban biztosnak tűnik, miután Éva visszatért a fővárosba, a férje kiadta az útját. Állítólag tizenöt percet ka­pott tőle, hogy összeszedje a holmijait és elköltözzön

– közölte a jól értesült illető a lappal. 
Kép forrása: borsonline.hu
Kép forrása: borsonline.hu

Először hétfőn délután próbálták meg elérni Éva férjét, aki elismert fogorvos. A férfi a rendelési ideje alatt érték el, majd miután közölték, miről kérdeznék, meglepően készségesen reagált. Annyit kért, péntek délelőtt keressék ismét - számolt be a Bors.

Pénteken megerősítette a lapnak, hogy szakítottak és azt is elismerte, hogy egy harmadik fél áll a viszály mögött.

A lap Fejős Évát is próbálta kérdezni a történtekről, de előbb kitért a válaszadás elől – azt kérte, egy általa ismert újságíró keresse fel – , majd később határozottan kijelentette, hogy nem nyilatkozik.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszavonták az árverésről a Beatles számának "lopott" kéziratát

Visszavonták az árverésről a Beatles számának
A kéziratos kottát egy Beatles-relikviákat felvonultató hétfői árverés keretében akarták eladni. Tovább olvasom