Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

200. adásához érkezett a Ridikül

Jakupcsek Gabriella, a műsor háziasszonya az elmúlt egy évben több száz vendéggel beszélgetett.
200. adásához érkezik ma a közszolgálati média napi talkshow-ja, a Ridikül. Jakupcsek Gabriella, a műsor háziasszonya az elmúlt egy évben több száz vendéggel, köztük ismert színészekkel, zenészekkel, előadóművészekkel, neves szakértőkkel beszélgetett. A kellemes hangulat, az értékes beszélgetések és a Ridikül fontos társadalmi kérdéseket boncolgató jellege miatt több művész rendszeres vendége lett a műsornak.

Az M1-en futó beszélgetős műsorban kiváló csapat dolgozik, közel száz ember munkáját dicséri a férfiak között is egyre népszerűbb talkshow. Csupán a díszlet, a főcím, valamint a zene kitalálásában közel húsz fő munkálkodott, de a szerkesztői gárda is hatalmas munkát végez.

A Ridikül formabontó műfaja attól érdekes, hogy ismert emberek beszélnek hétköznapi történeteikről, ugyanakkor a téma szakértői is megszólalnak. Az elmúlt 200 adásban több társadalmi problémát érintő témáról esett szó, vendégek és szakértők egyaránt meséltek örömökről, küzdelmekről. Megannyi személyes élmény, probléma hangzott el, közösen keresve az alternatív megoldásokat. A Ridikül 200 adásában, 200 meglepetés vendéget is láthattunk, népszerű és ismert férfiakat, olyanokat, akiknek van véleményük a témában és hangot is adnak annak.

Jakupcsek Gabriella. Fotó: MTVA
Jakupcsek Gabriella.
Fotó: MTVA

Jakupcsek Gabriella műsorvezető azt mondta: tavaly tavasszal, a műsor indulásakor bíztak benne, de nem gondolták, hogy ilyen pozitív fogadtatásban lesz részük.

A Ridikül ma már ügy lett. Elindítottunk egy olyan beszélgetési formát, amely hiánypótló, és amire van igény, látjuk ezt a több ezer nézői levélből is. Azt tapasztaljuk, hogy a közélet ismert szereplői, művészek, sportolók, televíziós személyiségek szívesen jönnek a műsorba, ahogy a téma jeles hozzáértői is.


A Ridikül szintén egyedi a tekintetben, hogy rengeteg a pozitív visszajelzés a nézők részéről, akik gyakran témajavaslatokkal és hozzászólásokkal segítik a szerkesztők munkáját, így elindult egy olyan párbeszéd a műsorkészítők és a nézők között, amely szintén példaértékű.

Az elmúlt két évadban többek között olyan közismert emberek tették tiszteletüket a műsorban, mint Törőcsik Mari, Jókai Anna, Gór-Nagy Mária, Moór Marianna és Rost Andrea, míg a férfiak közül elfogadta a meghívást mások mellett Ernyei Béla, Feldmár András, Bodrogi Gyula és Müller Péter is.

A 200. adásban arról beszélget Jakupcsek Gabriella vendégeivel, hogy miként lehet egészséges, hosszú életet élni. Vándor Éva színésznő, Ungár Anikó bűvész, előadóművész és Fábián Emília anti-aging medicina szakértő is elmondja véleményét a témában, a meglepetés férfi vendég pedig ismét érdekességeket tartogat.

Ridikül továbbra is minden hétköznap 17:40-kor az M1-en!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A világ legjobb szusijával próbál Obama bizalmába férkőzni a japán kormány

A világ egyik legjobb, de kategóriáján belül messze legszerényebb szusiéttermének pultjánál fogja… Tovább olvasom