Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

30 ezres belépőt szed a Marson járt magyar

A bioenergetikus azt állítja: 1970-ben utazott a vörös bolygóra. A belügyben az x-aktás ügyekért felelt, Kádár Jánosnak tartozott beszámolóval. Előadást csak súlyos pénzekért tart.
Nem új keletű dolog, hogy a világ előrehaladását befolyásoló összes felfedezésnek van valamilyen magyar vonatkozása. Azzal viszont bizonyára kevesen vannak tisztában, hogy a Marsot meghódító első ember is magyar. Legalábbis ezt állítja magáról dr. Opál Sándor nyugállományú rendőr alezredes, aki a rendszerváltás előtt amolyan magyar Mulder ügynökként tevékenykedett - írja a Bors.

Opál 13 éven keresztül előbb helyettes vezetőként, majd osztályvezetőként dolgozott a Belügyminisztérium egyik önálló osztályán, ahol kizárólag Kádár Jánosnak tartozott beszámolni. Ezzel párhuzamosan viszont az úgynevezett X-aktás ügyek osztályát is irányította.

Az elmúlt harminc évben a bioenergetikai tudományok kutatására szentelte. Okleveles bioenergetikusként havi egy előadást tart a téma iránt érdeklődőknek harmincezer forintos részvételi díjért.

– 1969–70-ben a nyilvánosság előtt még nem ismert típusú űrhajóval a Mars bolygón jártam. A nemzetközi jog értelmében az ottani felfedezéseim tulajdonjoga a kutatásra kiküldő Szovjetunió jogutódját illeti meg, és a NATO is hadititokká minősítette. Egyébként is visszavonultam, nyugalomban akarok élni, fogalma sincs, hányszor akartak megölni az elmúlt években. Belefáradtam, ráment az egészségem arra, hogy állandó támadásoknak vagyok kitéve – magyarázta a Borsnak a viselkedését a titokzatos kutató.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bombariadó a Story-gálán!

Kínos közjáték zavarta meg az év legfontosabb bulváreseményét. Tovább olvasom