Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

4 éve közös pasija van az ikreknek, most gyermeket terveznek

A 30 éves ikerpár mindent megoszt egymással. Ruhákat, ékszereket, telefonszámokat, de még a párjukat is, akitől együtt akarnak teherbe esni.
Lucy és Anna eddig több, mint 250 ezer dollárt költött el plasztikai műtétekre abból a célból, hogy minél inkább hasonlítsanak egymásra. Még a mellüket is ugyan olyan méretűre csináltatták meg, de ez még nem minden. Az egymásra hasonlítási vágy már olyan szintekre is eljutott, hogy ha az ikerpár egyik tagja sétál néhány métert, akkor a másiknak is kell, hiszen ezzel is kalóriát égetnek, amit megint csak közösen kell csinálni, hogy jobban hasonlítsanak egymásra. 

Lucynek és Annanak korábban külön párjaik voltak, azonban senki nem értette meg ezt az összetartozási kényszert, így a kapcsolatok nem működtek. A lányoknak már 4 éve közös párja van Ben személyében, aki elfogadja ezeket a furcsa dolgokat, még azt is, hogy mind a ketten tőle szeretnének gyermeket. Azonban, hogy ezt hogyan fogják kivitelezni, azt még nem tudják. De Anna szerint, hogy ha ő teherbe esik, akkor abban a pillanatban Lucynek is teherbe kell esnie, hiszen a testük összetartozik.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállítás nyílik az Eurovíziós Dalfesztivál eddigi 60 évéről

Kiállítás nyílik az Eurovíziós Dalfesztivál eddigi 60 évéről
Az interaktív kiállítás május 7-én nyílik Stockholmban, az ABBA-múzeumnak is helyet adó Pop… Tovább olvasom