Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > A Dal - Négyen már a döntőben!

A Dal - Négyen már a döntőben!

A zsűri döntése alapján Kállay-Saunders András és Rácz Gergő, míg a közönség szavazataival Cserpes Laura és Keresztes Ildikó jutott be a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén.

mti - 2013.02.23. 06:27
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A zsűri döntése alapján Kállay-Saunders András és Rácz Gergő, míg a közönség szavazataival Cserpes Laura és Keresztes Ildikó jutott be a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye, A Dal című showműsor szombat esti első középdöntőjéből.

Az első középdöntőben elhangzott kilenc dal közül a legtöbb, 45 ponttal Kállay-Saunders András dala, a My Baby (szerzők: Kállay-Saunders András, Burai Krisztián, Bodóczki Ernő, Leslie Tay, John Alexis és Pataki Tamás) jutott a döntőbe. A zsűritől 43 pontot kapott Rácz Gergő Csak állj mellém (Rácz Gergő és Geszti Péter) című dala, amely így ugyancsak elhangzik március 2-án a döntőben.

Az M1 és a Duna World csatornán élőben közvetített műsorból a nézők sms-szavazatainak köszönhetően Cserpes Laura Élj pont úgy (szerzők: Kolozsvári Tamás, Krajczár Péter, Tabár István) és Keresztes Ildikó Nem akarok többé játszani (Köteles Leander, Deutsch Gábor, Tisza Gergely) című dala szerepelhet még a jövő szombati döntőben.

A második középdöntőt vasárnap tartják, ott szintén kilenc produkciót értékelnek a zsűritagok és a tévénézők, ugyancsak négy dal juthat tovább. A két műsorból A Dal március 2-i döntőjébe nyolc produkció kerül, a győztes képviseli Magyarországot az idei, 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között a svédországi Malmőben.

A Dal zsűrijében Rúzsa Magdi énekesnő, Rákay Philip, az M1-M2 intendánsa, Rakonczai Viktor zeneszerző, Walkó Csaba, a tavalyi bakui versenyen indult Compact Disco frontembere, valamint Csiszár Jenő rádiós műsorvezető foglal helyet.

Korábban írtuk:

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének első középdöntőjét, az M1 és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című show-ból négyen jutnak be a március 2-i döntőbe.

Az 58. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a ma esti középdöntőben kilenc lesz látható-hallható.

A szombati első középdöntőben hallható kilenc dal a következő: Cserpes Laura előadásában az Élj pont úgy, Gyurcsík Tibortól az Örök harc, a második elődöntőt megnyerő Kállay-Saunders Andrástól a My Baby, Keresztes Ildikótól a Nem akarok többé játszani, Odett-től a Ne engedj el, Gáspár Lacitól és a Plastikheadtől A szeretet él, Polyák Lillától a Valami más, Puskás Petitől az Amíg a tűz ég és Rácz Gergőtől a Csak állj mellém.

A mai középdöntőből a fináléba négy produkció kerül be. Két dalt a zsűri választ ki, kettőt pedig a nézők szavazatai juttatnak tovább. A második középdöntőt vasárnap este rendezik, ott is kilenc dal versenyez a döntőbe jutásért.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 7. szabójóska 2013.02.24. 13:01

Engem nagyon zavart, hogy a zsűri a kis manóról előre ítélkezett. Sem az alul bajszos,sem a felül bajszos nincs a képben: De hát itt élünk. (??)

Moderálásra küldöm 6. queenmargareth1 2013.02.24. 12:03

4. papika56 2013.02.24. 10:25 az nem igaz, hogy egy ütős sincs benne. Egy van, aminek a szövegét is figyelned kellene!A fantasztikus zenei megoldása mellett.

Moderálásra küldöm 5. zehn 2013.02.24. 10:33

Tényleg olyan mint a közszolgálati média: hazug, mesterkélt, színvonaltalan, nézhetetlen.

Moderálásra küldöm 4. papika56 2013.02.24. 10:25

Az elhangzott 30 dal --úgy szégyen ahogy van ! Egy ütős sincs benne !Mind középszerű.
A régi NOX még mindig veri az összeset !
a 42 induló közzül ..jóóóó ha a 40. hely a mienk. Talán Radics Gigi aki veri a lécet, a többi csak átlagos.

Moderálásra küldöm 3. queenmargareth1 2013.02.24. 09:54

Keresztes elég nagy szégyen lesz...

Moderálásra küldöm 2. pog 2013.02.24. 09:47

vicc az egész Keresztes I.előadása egy nagy 0.volt..az egész egy szem fényvesztés..a nemzetközi porondon /bármelyik lesz is a befutó /helyezést sem fog elérni..

Moderálásra küldöm 1. zoolii 2013.02.24. 09:16

Vicc ez az egész, amolyan közszolgálati módra.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...