Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

A Disney Csatorna különleges kedvence, Stan, lehet, hogy örökre elhallgat?

Stannek, a beszélő kutyának szinte sosem áll be a szája, de most valamiért teljesen megnémul és magába fordul.
A család megrémül, aggódnak és nem tudják mi történhetett. A gyerekek úgy vélik, az egyetlen lehetőség, hogy kedvencük újra visszatérjen cserfes kedvéhez, ha felidézik azt a pillanatot, ami ilyen szörnyű hatással volt rá. De vajon mi történhetett?

A „kutyafeletti" képességekkel rendelkező Stan, aki számtalan alkalommal segített már kibékíteni a civakodó testvéreket és összetartani a családot, valamilyen oknál fogva megnémul.

Fotó: Merlin média
Fotó: Merlin média

Nagyon hiányzik a családnak a csacsogása, viccelődése, ezért összefognak, hogy visszakapják hőn szeretett házi kedvenc beszédes énjét. Úgy gondolják, az egyetlen megoldás, ha felidézik azt az eseményt, amitől Stan depresszióba zuhant.

Tyler szerint, akkor némulhatott el Stan, mikor ő hazajött a munkából, Avery szerint az lehet az oka, hogy a főiskoláról beszélt, Chloe pedig a születésnapi buliját okolja. Végül Stan bevallja, azért ilyen szomorú, mert tudja, hogy a gyerekek egyszer felnőnek, elköltöznek és elhagyják őt. De miután Chloe bulija katasztrófába torkollik, megpróbálja felvidítani a lányt, és közben rájön, hogy a pillanatnak kell élnie, nem szabad azon aggódnia, mi lesz, ha kirepülnek a gyerekek. Stannek visszatér a hangja, a némasági kór azonban Ellent támadja meg.

Csatlakozz június 22-én, 10 órakor az Eb és a Web nem mindennapi családjához a Disney Csatornán, és segíts Stannek visszanyerni az életkedvét!

Merlin média

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adócsalásért elítélték a Dolce&Gabbana divattervező párost

Az ítélet szerint az ismert olasz divatcég tulajdonosai 2004-ben és 2005-ben egymilliárd euró… Tovább olvasom