Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

A héten új részekkel jelentkezik a Hacktion és a Munkaügyek az M1-en

A Hacktion Újratöltve című bűnügyi sorozat hétfőn este új évaddal jelentkezik az M1-en, a Munkaügyek IrReality show pedig október 3-tól szintén új részekkel kerül a képernyőre.
Munkaügyek

A Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatalban idén sem áll meg az élet. Tamás ugyan Brüsszelbe távozik, és helyette új vezető érkezik Ond személyében, de továbbra is a hivatalban marad a nyugdíjazását váró Elvira – amihez ezúton is gratulálunk -, a mindig beteges János, a saját nevét is rosszul ejtő Róbert, a biztonsági őrök gyöngye, Imre, a munka- és egyéb szenvedélyes Karesz, a frusztrált szingli, Katalin, a recepciót kakadufészekké varázsoló Timi, no és Albert, aki nem iszik, nem dohányzik, nem iszik.

Folytatódik az M1 bűnügyi sorozata, a Hacktion. Hétfő esténként újra szoríthatunk a Kiemelt Ügyek Osztályának, hogy kézre kerítsék a rossz fiúkat.

A Hacktion ötödik évadában a nyomozócsapat egy csinos bizonyíték-szakértővel, Hollósi Alexával (Borbély Alexandra) bővül majd, aki a férfiak körében kicsit felkavarja a kedélyeket... Szondi (Anger Zsolt) számára nem lesz könnyebb az élet: miután megtudja, hogy ha nem vigyáz egészségére, még az alkalmasságin se jut át, diétázni kezd, így a zsíros hamburgereket felváltja a búzafűlé és a répaturmix. Fontos szerepet kap még Szondi és Emma (Holecskó Orsolya) érdekes viszonya, valamint Kornél (Klem Viktor) és Petra (Erdélyi Tímea) kapcsolatának alakulása is. Szondi újra Hajnal (Gáspár Sándor) tábornok felé tartozik majd elszámolással. Az immár ötödik évadába érkezett Hacktion izgalmas, fordulatos új történeteit továbbra is garantáltan humoros és akciódús pillanatok színesítik.

Munkaügyek. Fotó: MTVA
Munkaügyek. Fotó: MTVA

A szeptember 30-ai tartalomból: Kornél felfüggesztése után egy ködös nyom különös helyszínre vezeti a csapatot: egy tuning műhelybe, ahol Szondinak egy eltűnt Suyota Perfecto ügyében kell eljárnia. Vajon hogyan kapcsolódik mindez Kornélhoz? Van egyáltalán remény a fiú tisztázására?

Az első részben Kalocsai Zsuzsa operett primadonna kiváló szereplése is színesíti a sorozatot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondanánk az egészségtelen szenvedélyünkről plusz tíz évért cserébe?

Elsősorban az anyagi nehézségektől félünk, a családunkkal és jó egészségben szeretnénk tölteni… Tovább olvasom