Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

A legjószívűbb hírességet keresi D. Tóth Kriszta

A legtöbb szavazatot elnyerő híresség elsőként veheti át a DTK Show műsorvezetője által alapított Szívünk Csücske-díjat.
A legjószívűbb hírességet keresi D. Tóth Kriszta műsorvezető és az évadot záró DTK Show: a nézők a jószolgálati ügyek iránt elkötelezett műsor korábbi vendégei közül három népszerű személyiségre, illetve az általuk támogatott alapítványra szavazhatnak. A legtöbb szavazatot elnyerő híresség elsőként veheti át a műsorvezető által alapított Szívünk Csücske-díjat.

A DTK Show indulása óta különös figyelemmel fordul a jószolgálat felé. Ezért is mutatnak be minden adásban a vendégekhez kapcsolódóan alapítványokat és jótékonysági akciókat. "Számunkra egy-egy híresség értékét nem az adja, hogy milyen sűrűn nyilatkozik magánéletéről, hanem az, hogy milyen ügy mellé áll oda, hogyan és mire használja fel ismertségét" - idézte D. Tóth Krisztát az MTVA kommunikációs igazgatósága által az MTI-hez eljuttatott sajtóközlemény.

Mint arra a műsorvezető rámutatott: "a Szívünk Csücske-díj ezt a kevésbé népszerű, ám annál fontosabb közéleti tevékenységet ismeri el". A szavazólapon Miklósa Erika és a Láss, Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete, a Quimby zenekar és a Nemadomfel együttes, valamint a Balla Eszter és Garas Dezső által támogatott Down Alapítvány szerepel.

A műsor stábja titkos szavazáson választotta ki az elmúlt huszonkét adás vendégei közül azt a hármat, akikre a nézők voksolhatnak. A közönség június 3-án éjfélig szavazhat a dtkshowÓmtv.hu e-mail címen, vagy a facebook.com/dtkshow oldalon található szavazópanelen. A nyertest a DTK Show június 7-i szezonzáró adásában hirdeti ki D. Tóth Kriszta.

A korábbi híradós, brüsszeli tudósító és meseíró új műsora 2011 októberében indult el az m1 csatornán. A talkshow ma már a közszolgálati televíziók egyik legnépszerűbb műsora. Az elmúlt huszonkét adásban csaknem száz vendég ült D. Tóth Kriszta kanapéján, Törőcsik Maritól kezdve Ben Johnsonon át egészen Osvárt Andreáig.

A műsorban adta a partraszállása utáni első televíziós interjúját Rakonczay Gábor kenus, és a DTK-ban szólalt meg utoljára nyilvánosan a halála előtt Garas Dezső színművész. A show színpadán a legjobb hazai együttesek és előadók mellett énekelt Bryan Ferry és az Erasure is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Donna Summert gyászolja a zenei világ

Elton John szerint Donna Summer dalai ma is ugyanolyan élvezhetők, mint hajdanán. Az énekesnő… Tovább olvasom