Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

A legszebb szerelmes üzenetek Valentin napra

Itt a Valentin nap! Ha nem tudja, mivel lepje meg párját, nekünk van egy tippünk: küldjön neki egy szép szerelmes üzenetet. Válassza ki az Önnek leginkább tetszőt és küldje el most!
Hmm. Akartam valami szépet írni Neked, de rá jöttem, hogy nincs értelme, hisz csak tükörbe kell nézned!

Szíved egy cella, melynek én vagyok a rabja. Nem tudok szabadulni, de nem is akarok, mert a szíved rabjának lenni csodás dolog.

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne, mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak odalépek, átölellek, s azt súgom: Szeretlek!

Ha patak partján szomorúfűz volnék, alkonyatkor csendben rád, hajolnék. Füledbe súgnám altató mesémet, elmondanám százszor, mennyire szeretlek.

Egy tanács: vigyázz magadra! Egy kérés: ne változz meg! Egy kívánság: ne felejts el! Egy, hazugság: nem szeretlek! És egy igazság: borzasztóan hiányzol!

Sosem mondtam még el szebben Neked, de egy könnycseppben benne volt minden. Sosem mondtam még el, de Te érezted, hisz tudnod kell, Tiéd a szívem!

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett a ragyogó szép szemed. Messze vagy tőlem, még sem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

Ameddig szeretsz, én addig élek. De kérlek, szeress, mert meghalni félek.

Neked adnám legszebb kincsem, de rájöttem, hogy nem lehet... nálad maradt örökre. Nézz bele a tükörbe!


Leszáll az est, jön egy manó, apró álmot hozó, kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba, füledbe súgja: JÓ ÉJT TE DRÁGA!

Árnyak mozognak, kelnek szaporán, én csak nézem a holdat, csillognak a csillagok, mint a borostyán, márcsak te hiányzol, s tőled lenne szívem oly olvadt.

Mikor szivünk elöször összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem, meghalok Érted.

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. Csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!

Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!

Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

Ha én irnám sorsodkönyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olyan széppé irnám mint egy tündérálom, a legboldogabb te lennél a világon!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak 1 szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, ha szorosan átöleljük egymást!

Kínzó vágy gyötör, hiányod majd megöl, nem birom ki nélküled! Kérlek szoríts magadhoz s csókkal mond hogy szeretsz!

Ha könnycsepp lennél sosem sírnék, nehogy elveszítselek!


Nem talált kedvére való üzenetet? Romatikus szöveg helyett inkább vicces vagy épp erotikus üzenettel örvendeztetné meg szerelmét Bálint napján? Tessék! Válogasson az alábbi szövegek közül:

Szeretlek, imádlak, ágyamba kívánlak, ha nem jössz magadtól, magammal cibállak!

A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevágó, de csak egy valami van ami igazán részeggé tesz: TE!

Elgondolkodtam a kapcsolatunkon, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi. Se ruha, se levegő.

Szerettem volna valami kedveset, okosat és erotikusan izgatót küldeni Neked, de ÉN nem férek rá a kijelződre.

Olaszul TI AMO,angolul I LOVE YOU,németül ICH LIEBE DICH, franciául meg majd elmondom ha kettesben leszünk...

Azt akarom, hogy enyém légy mint Róbert Gidáé Micimackó, de Te ne félj semmitől mint Malacka, mert én vigyázok Rád mint a bátor Tigris.

Tud olyan üzenetet, amely nem volt a listán? Írja meg a kommentek között!

Olvasóink írták

  • 2. Queenmargareth 2012. február 14. 17:14
    „fáj”
  • 1. Pandora 2012. február 14. 09:38
    „őszintén, ezek nagyon kiábrándítóak.
    nincs jobb?
    :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tényleg szélesebb mint magas

Átvette a vezetést a világ legkövérebb embere kategóriában egy brit férfi a mexikói Manuel Uribétől,… Tovább olvasom