Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

A Nagy Duett: Pintér Tibort csak fegyverrel lehet táncparkettre kényszeríteni

A Nagy Duett: Pintér Tibort csak fegyverrel lehet táncparkettre kényszeríteni
Újabb remek produkcióval kápráztatta el a közönséget A Nagy duett második élő adásában a mórahalmi lovas színházban nyaranta fellépő, Pintér Tibor és partnere, Rubint Réka. A Dirty Dancing emlékezetes emelős jelenetét is bevállalták.
A mórahalmi lovas színház sztárja, Pintér Tibor és partnere, a szépséges fit­nesz ­ki­rálynő, Rubint Réka a nyolcva­nas évek si­kerfilm­jé­nek, a Dirty Dancing-nek az egyik legismertebb betétdalát, a Time of my life című dalt adták elő. 
 


Nagyon bevállalósak voltak, hiszen a híres emelős jelenetet sem hagyták ki a koreográfiából. A zsűri nemcsak az éneket, hanem a felejthetetlen táncot is értékelte: Rékáék a maximális 30 pontot kapták a produkciójukra. - Talán csak kezdő koromban izgultam ennyire színpadon, mint most vasárnap. Magával a dallal is meg kellett küzdenem és táncolni sem szeretek igazán. A parkettre leginkább csak fegyverrel lehet kényszeríteni, annak ellenére, hogy a tánc is hozzá tartozik a szakmámhoz. Mondtam is a producereknek, hogy ha egy égő helikopterből, egy lóhátról kellene a jeges Dunába ugratnom - azt is szívesebben tenném meg - beszélt a második élő showban a színpadon rátört érzéseiről Pintér Tibor. 

A sztár duónak ráadásul azzal a helyzettel is meg kellett birkóznia, hogy az utolsó pillanatokban kihúzták mögülük a tánckart, így magukra maradtak a színpadon - a világ egyik legkultikusabb táncos dalával. - Óriási teher volt rajtunk azzal, hogy sikerül-e kiemelés. Azért nem ment elsőre, mert kicsit lejjebb akartam megfogni Rékát, amitől mindketten elbizonytalanodtunk. De a sors úgy akarta, hogy sikerüljön ez az elem is, így aztán mégiscsak jól jöttünk ki az egészből -  elevenítette fel a nehéz színpadi perceket.


A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor eddig is ismert előadó volt, nagy rajongótáborral, azonban azt maga is elismeri, hogy ilyen showban szerepelni egészen más kávéház. - Megtisztelő szerepelni a műsorban, mintegy másfél millió néző követi az egyes adásokat vasárnap esténként. 42 évesen ez egy komoly kihívás - vallja.

Kihívásokból pedig akad majd bőven, mindjárt a következő adásban is, amikor egy igazi mai sláger, a Wellhello és a Halott Pénz: Emlékszem, Sopronban című dala lesz a feladat. - Ez egy nagyon fülbemászó, trendi dal, a mai fiatalság himnusza. Ez is, akárcsak az első két dalunk teljesen kimozdít az eddigi komfortzónámból. De azt el kell fogadnom, hogy a nézők nem arra kíváncsiak, hogy milyen musical énekes vagyok, hiszen azt pontosan tudják. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopták az olaszok Rúzsa Magdi dalát? - Videó

Ellopták az olaszok Rúzsa Magdi dalát? - Videó
Hallgassa meg a Szerelmes vagyok beléd című dalt, aztán a Comunque andarét. Kísérteties a… Tovább olvasom