Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > A Pókember ezúttal Dohában mászott fel egy toronyra

A Pókember ezúttal Dohában mászott fel egy toronyra

Ezúttal Dohában mászott fel csütörtökön egy toronyra a Pókemberként emlegetett francia Alain Robert.

mti - 2012.04.12. 21:20
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Ezúttal Dohában mászott fel csütörtökön egy toronyra a Pókemberként emlegetett francia Alain Robert, akit már több ízben őrizetbe vettek különleges akciói után.

A Pókembernek 75 percre volt szüksége ahhoz, hogy felkapaszkodjon a The Torch nevű hotelre, 300 méteres magasságba. A szálloda fáklyát formáz, mert a 2006-os Ázsia-játékok alkalmából építették.

Mutatványát ezúttal is lelkes tömeg nézte, miután visszatért a földre, Robert úgy fogalmazott, a fiataloknak akar példát mutatni, hogy "győzzék le a kihívásokat és ne hagyják feltartóztatni magukat az út közepén".

Alain Robert 2011 márciusában sikerrel mászta meg a világ legmagasabb toronyépületét, a dubaji Burdzs Kalifát, a most 49 éves férfinak hat óra kellett ahhoz, hogy felkapaszkodjon a 828 méteres magasságba.

A francia Pókember arról híres, hogy puszta kézzel, biztonsági felszerelés nélkül mássza meg a világ legmagasabb és legismertebb tornyait, épületeit. A Burdzs Kalifát viszont biztonsági kötéllel gyűrte maga alá, a helyiek ezt szabták feltételül.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...