Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

A szerelmeseket szólítja meg a Spektrum Home

Februárban minden hétköznap 14:55-től két órában a kapcsolatoké a főszerep a Spektrum Home-on! Valentin-nap alkalmából a csatorna olyan műsorokat gyűjtött egy csokorba, amelyek középpontjában a lakás átalakítás és az otthon kérdése mellett a párkapcsolatok, házasságok állnak.
A Párosan szép műsorblokkban olyan sorozatok kapnak helyet, mint az Ásó, strapa, nagy kaland, A mamit akarom!, Kapcsolatépítők, Nyakunkon a felújítás vagy a Lakásvarázs.

A Spektrum Home februárban azt vizsgálja, hogy vajon miként fér meg egymással a lakás átalakítás és az otthonnal kapcsolatos kihívások és a kapcsolatok, hogy mi történik, amikor felcserélődnek a szerepek, és például a férfi az, aki irányítja az átalakítást vagy éppen ellátja a háztartást, vagy amikor meg is nehezítik a pár dolgát, akiknek így még nehezebb kompromisszumra jutniuk az eltérő elképzelések mentén, vagy amikor a lakás átalakítás egybeesik egy másik fontos eseménnyel: például a babavárás vagy esküvő.

Egy komoly lakás-átalakítás próbára teszi a legerősebb kapcsolatokat is, és közben a felmerült nehézségek, véleménykülönbségek ráébresztenek bennünket azokra a dolgokra, amiket eddig szőnyeg alá söpörtünk. Így nemcsak a lakás alakul át időközben, de mi magunk is jobban megértjük a kapcsolatunkat, kiderül, hogyan viselkedünk nehéz helyzetekben, hogy képesek vagyunk-e kompromisszumot kötni, vagy ragaszkodunk a saját elképzeléseinkhez.

A februárban hétköznaponként látható sorozatok különféle kihívások elé állítják a párokat. A Kapcsolatépítőkben a szereplőknek az idő szorításával kell megküzdeniük, hiszen csupán 3 napot kapnak arra, hogy szakértőkkel együttműködve átalakítsanak egy szobát. A Nyakunkon a felújítás című műsorban a lakásfelújítás pont abban az időszakban történik, amikor egy másik mérföldkőnek számító eseménnyel néznek szembe a párok, például az esküvőjükkel, vagy a baba születésével. A mamit akarom! című műsorban az apának kell otthon maradnia, és ellátnia a háztartás körüli teendőket a mosástól a főzésen át a gyerekekkel kapcsolatos teendőkig, míg az anya felvételről figyeli, hogyan boldogul a férj. Annyi biztos, hogy a sorozatok szereplői végül tisztán látják a kapcsolatukat, és a kihívásoknak köszönhetően jobban megértik egymást, ezáltal közelebb is kerülnek egymáshoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kubában is megmászott egy magasépületet a francia Pókember - videó

Kevesebb mint fél óra alatt mászta meg biztosítókötél nélkül a 25 emeletes Habana Libre szállodát Alain Robert. Tovább olvasom