Délmagyar logó

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 6°C | 16°C

Adam Sandler haverok közt

A világ egyik legsikeresebb komikusa híres arról, hogy minden filmjében igyekszik szerepet adni ugyanannak a néhány havernak.
A színész hisz abban, hogy ha a forgatáson jól érzik magukat, a víg hangulat a nézőkre is átragad. Az elmúlt évek eredményei igazolják is az elméletet, a Nagyfiúk vagy a Kellékfeleség is óriási sikert aratott.

De nincs megállás, Sandler továbbfejlesztette a módszert: következő komédiájában a Jack és Jill-ben (Jack and Jill, hazai bemutató: december) a lehető legmegbízhatóbb társ a partnere: saját maga.

Jack és Jill.
Jack és Jill.

Sandler kétszeresen címszereplő: a saját elviselhetetlen ikerhúgát is eljátssza a filmben, melyben Al Pacino saját magát alakítja. Ő az az öregedő színész, aki vadul beleszeret Sandler női változatába. – A vígjátékkészítés legfontosabb része a rögtönzés – avatta be a világot műhelytitkaiba Sandler. – Most kellett életemben először úgy poénkodnom, hogy senki nem válaszolt: mert a velem szemben álló saját magamat csak napokkal később vettük fel.

Jack és Jill előzetes

Igaz, a faramuci helyzetért kárpótolt, hogy mindig tudtam, mit mondana a másik, ha ott volna: valahogyan sejtettem, hogyan csapnám le azt a labdát, amit én dobtam fel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetovált lány, másképpen

A világsikerű könyv hollywood-i filmfeldologzása is számos újdonsággal szolgál a történet rajongói… Tovább olvasom