Délmagyar logó

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 2°C | 13°C Még több cikk.

After X - Negyedik adás Tóth Gabival és a tehetségekkel

Az After X stúdiójában Tóth Gabi a mentori munka részleteibe avatta be a nézőket.
Istenes Bence ezúttal az egyetlen női mentort, Tóth Gabit, valamint a továbbjutókat faggatta az After X-ben.

Az After X stúdiójában Tóth Gabi a mentori munka részleteibe avatta be a nézőket. A mentor elárulta, eleinte tartott Alföldi Róberttől, ám hamar kiderült, félelme alaptalan volt. Mentortársával ugyanis hamar egy hullámhosszra kerültek és az első perctől kezdve vele is gördülékenyen megy a munka.

A mentor még az After X stúdiójában is hangot adott a Pál Benjámin iránti dühének. Tóth Gabit ugyanis még a válogatón kihozta a sodrából a fiatal énekes azzal, hogy nem adott bele mindent produkciójába. Benjámin ezért ígéretet tett a stúdióban, hogy a Táborban keményebben fog dolgozni. Így a mentor csak bízni tud abban, hogy az énekes valóban kihozza magából a maximumot.

Tóth Gabitól a szót a ByTheWay vette át, akik arról is meséltek miért állt össze a formáció. Kiderült, a csapat mindegyik tagja szerencsét próbált már az X-Faktorban korábban, azonban a formáció ebben a felállásban most először mérettetett meg. A csapat bízik a további sikerekben, hiszen úgy érzik, csapatként maximálisan kiegészítik egymást.

Istenes Bence következő beszélgetőpartnere nem más volt, mint Szabó Milán. A fiatal énekes nem titkolta, hogy nemcsak a produkciója, hanem egészsége miatt is aggódnia kellett a válogatás során. Talán ez is közrejátszott abban, hogy előadása olyan drámaira sikerült, hogy azt követően a mentorok is alig találtak szavakat. Milán elárulta, a Táborban még inkább mindent belead, igyekszik majd a legjobb formáját nyújtani.

A "vallatások" sora Somogyi Józseffel folytatódott, aki hatalmas bulit csinált produkciójával az X-Faktorban. József elárulta, közel negyven éve tevékenykedik a zenei pályán. Bár barátai mindig biztatták, hogy próbálja ki magát az X-Faktorban, egy trauma volt az, mely végső löketet adott számára. Elvesztette szeretett nevelőmamáját, majd munkanélküli lett, így csak a zene maradt az életében. Úgy gondolta egy versenyhelyzet jót fog tenni számára, ezért is jelentkezett az X-Faktorba, ahol nagyon jól érezte magát a válogató során. Most pedig izgatottan készül a Táborra.

Majd Nádas Gábor Dávid mesélt az X-Faktor válogatója alatt szerzett tapasztalatairól. Gábor nem titkolta, aggódott továbbjutását illetően, hiszen a mentorok kritikával illeték a színpadi rutinnal rendelkező énekest. Gábor elismerte, hogy Tóth Gabinak és Alföldi Róbertnek igaza volt, hiszen annyira koncentrált az előadásra, hogy abban kevés maradt a spontán, őszinte mozdulat. Sőt, az énekes Tóth Gabi tanácsát is megfogadta, hogy szerezzen egy barátnőt, mondván, hogy az jót fog tenni neki. Gábornak most épp alakulóban van szerelmi élete, úgy néz ki párra talált. Nemcsak újdonsült kedvese, de édesapja, Nádas György is támogatja őt zenei törekvéseiben.

Az After X stúdiójába az édesanyjával, Bach Szilviával érkezett Danics Dóra. A tavaly a Mentorok Házáig jutó énekesnő nem titkolta, hogy kiesése után mélypontra jutott és csak nagy nehézségek árán lábalt ki a kudarc okozta csalódottságból. Azonban ez már a múlt, Dóra újult erővel vetette bele magát ismét az X-Faktorba, ahol az első rostán könnyedén jutott tovább. Az énekesnő úgy érzi sokat fejlődött, elsősorban lelkileg, így sokkal felkészültebben látott neki most a megmérettetésnek. Hasonlóan látja a helyzetet Dóra édesanyja is, aki mindenben támogatja lányát.

Jövő héten szombaton és vasárnap ismét After X az RTL II-n, ahol újabb X-Faktoros kulisszatitkokra derül fény elsőkézből!

Az After X beszélgetései megtekinthetőek a http://www.rtl2.hu/musorok/afterx/videok oldalon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizarr állatot talált a halász - fotó

A Cornwall partjainál talált tarisznyarák extra karompárral rendelkezik. Tovább olvasom