Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Ajándékba adták Korda Györgyöt

Klárika nélkül adta elő legnagyobb slágereit az ünnepelt kedvéért.
Korda György sosem ijedt meg a szokatlan felkérésektől, sőt keresi azokat a lehetőségeket, amikor a saját határait feszegetheti. Több mint negyven éves pályafutása során már számtalan elképesztő helyen, helyzetben kellett fellépnie, vagy meglepetés vendégként megjelennie.

A közelmúltban a legnagyobb hazai kábelszolgáltató, a UPC Magyarország kereste meg azzal az ötlettel, hogy az ötszázezredik internet előfizetőjüket szeretnék őt ajándékba adni egy teljes napra. A korát meghazudtolóan fitt formában lévő művésznek elsőre megtetszett a megkeresés. Főként azért, mert ezúttal nem egy fellépésről volt szó, hanem 24 órán keresztül szinte non-stop együtt kellett lennie, és szórakoztatnia kellett az ünnepeltet. Ehhez mérten sok meglepetéssel készült.


Az volt a terve, hogy a nyertest a legváratlanabb pillanatokban örvendezteti meg egy – egy slágerével, ezzel is vidámságot csempészve a napjába. Nem aprózta el a feladatot.

Két teljes napot szánt a felkészülésre, és bőszen kereste az alkalomhoz legjobban illő dalait. Lelkesen skálázott, dúdolt, gyakorolt folyamatosan, hogy a legkisebb csalódást se okozzon a hallgatóságának. Bár Balázs Klári ezúttal nem tudott vele tartani, azért a felkészülésben segített párjának és nem csupán a számok kiválasztásában adott tanácsokat, hanem a „fellépő ruháról" is ő mondta ki a végső szót.


Korda György elmesélte, hogy mindent bevetetett, hogy jó hangulatot csempésszen a napba. Ha máskor hívnák, akkor is szívesen menne. Mostani tapasztalatnak pedig biztosan jó hasznát veszi még, ha ilyen szokatlan helyszínre hívják énekelni – jegyezte meg lelkesen.

GoodOptionPR

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Párizsi kiállításon a legendás Orient expressz

Nagyszabású kiállítással idézi meg Párizsban az Institut du monde arabe (Arab Világ Intézete) a… Tovább olvasom