Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Akciófilmek és háborús klasszikusok a Film+-on

Nagy érdeklődés kísérte a Die Hard széria első négy részét januárban a Film+-on: tíz százalék feletti közönségarányt teljesített a 18-49-es korosztályban. Akciófilmekben bővelkedik a február is.
A Die Hard 3 – Az élet mindig drága 13,8 %-ot, míg a Die Hard 4 – Legdrágább az életed 13 százalékot hozott a csatornának (SHR, 18-49), előbbit több, mint 376 ezren, míg utóbbit 341 ezren látták a teljes lakosságból.

Az akciófilmek és Bruce Willis rajongóinak jó hír, hogy az amerikai színész februárban is számos alkalommal feltűnik a csatornán, méghozzá illusztris társaságban. A Red című moziban (február 9.) olyan társakat kap maga mellé, mint Morgan Freeman, John Malkovich és Helen Mirren. A Két kopper (február 16.) című akcióvígjátékban Tracy Morgan, míg a Szükségállapotban (február 21.) Denzel Washington és Annette Bening lesz a partnere.

Die Hard 3 – Az élet mindig drága - Bruce Willis és Samuel L. Jackson.
Die Hard 3 – Az élet mindig drága - Samuel L. Jackson és Bruce Willis .

Szerda estéként egy másik nagyszerű akcióhős, Jason Statham tűnik fel A szállító című filmekkel.

Jövő héten kedden, szerdán és csütörtökön két amerikai pankrátor, John Cena és Ted DiBiase Jr. tesz rendet este kilenctől: országos tévépremier a Film + csatornán a 12 menet, ezt követi A tengerészgyalogos, majd szintén premierként A tengerészgyalogos 2 című akciófilm.

Szombatonként este hét órától háborús klasszikusok láthatók: február elsején például a Kelly hősei című film Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével. Utóbbi két színész - többek között Charles Bronsonnal kiegészülve - szintén szereplője A piszkos tizenkettő című filmnek, melyet február 8-án ad a Film+. Egy héttel később A leghosszabb nap című film látható, mely a normandiai partraszállást eleveníti fel olyan nagy színészekkel a főszerepben, mint Henry Fonda, John Wayne vagy Richard Burton.

Hétköznaponként este héttől folytatódnak a tematikus hetek: február 3-7-ig Ragadozók hete, 10-14-ig Ázsiai akciófilmek hete, míg 17-21 között Magyar filmek hete lesz a Film+-on.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötéves kisfiú gázolt el anyukájával együtt egy kétévest

Egy ötéves kisfiú elütött és súlyosan megsebesített autójával egy nőt és egy kétéves gyereket a… Tovább olvasom