Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Állandóan összegabalyodik a fülhallgatója?

Időt és ideget is spórolhat, ha ezekkel az egyszerű, de hasznos trükkökkel tekeri fel a fülhallgatót.
A legtöbb embernél alig telik el úgy nap, hogy ne hallgatna zenét utazás közben. A zenehallgatás egyetlen hátránya, hogy sokszor nem tudjuk abban a pillanatban elindítani kedvenc számainkat, amikor kilépünk az utcára vagy felszállunk a buszra, mert a fülhallgató kibogozásával töltünk haszontalan perceket, és egyszercsak azon kapjuk magunkat, szinte oda is értünk a célállomáshoz úgy, hogy egy másodpercet sem hallgatóztunk.
Forrás: telegraf.com.ua
Forrás: telegraf.com.ua

A probléma megoldásához számos receptet találhatunk a neten, mi három videót választottunk ki, amelyek segíthetnek. Az elején nyögvenyelősen megy, de néhány próbálkozással másodpercek alatt elvégezhető rutinná fejleszthető a folyamat.

1. Ez a legnépszerűbb technika a találatok száma alapján, nekünk bevált. A kissujj és a mutatujjra kell feltekerni a fülhallgatót úgy, hogy egy nyolcast formáljon, majd középen kell áttekerni, végül átbújtatni a nyolcas egyik fülén a csatlakozót. Egy mozdulattal szétszedhető a következő használatnál.
 

2. A második technika hasonló elv alapján működik, mint az első, egy apró változtatással: itt a feltekerés után kell nyolcast formálni a füllhallgatóból, utána minden lépés ugyanaz, mint az előző videóban.
 

3. Ez a megoldás akkor lehet hasznos, ha a zenelejátszó készülékre szeretnénk feltekerni a fülhallgatót. 
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oltárian kezelte a benzinkutas a cigire gyújtó tankolót

Oltárian kezelte a benzinkutas a cigire gyújtó tankolót
Alap, hogy az ember nem gyújt rá a benzinkúton, egy fiatal srác mégis így tett, a benzinkutas pedig oktatott a reakciójával. Tovább olvasom