Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Álljon nindzsának Japánban, évi 5 milliót kaphat érte

Hirdetésben keres nindzsákat az Aicsi prefektúra. Összesen hat japán árnyharcosnak kínálnak munkát évi ötmillió forintnak megfelelő fizetésért.
A prefektúra kormánya Nagojában tette közzé a szokatlan álláshirdetést, melyben az úgynevezett “hadúri turizmus" fellendítéséhez keres munkaerőt. A helyiek ugyanis már a 2020-as tokiói nyári olimpiai játékokra készülnek, amikor – reményeik szerint – rengeteg turista érkezik majd a térségbe - írja a BorsOnline.

A Tokugava és Hanzo Hattori Nindzsa csapat tagjainak előttük kell majd vitézkedniük. A leendő harcosok számára előnyt jelent az akrobatikus képesség, kötelező a folyékony angol nyelvtudás, de japánul nem kell feltétlenül beszélniük, a fekete csuklya alatt úgysem látszik, hogy Tokióból, Manchasterből vagy Kecskemétről érkeztek-e. 

– A nindzsák alapvetően titokzatos emberek, de a mi harcosainkak csevegniük kell majd a világ minden tájáról összesereglett látogatókkal – magyarázta a helyi turizmusért felelős hivatalnok, Szatosi Adacsi a Japan Times-nak.
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leonardo DiCaprio megkapta a Szibériai Oscar-díjat

Leonardo DiCaprio megkapta a Szibériai Oscar-díjat
Még az Oscar-díj átadó előtt, egy szibériai falu eldöntötte, hogy készít DiCaprionak egy… Tovább olvasom