Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Az Amazon is beszáll a képregénykiadásba

Az Amazon.com internetes áruház is beszáll a képregénykiadásba és Jet City Comics név alatt fogja publikálni az újabbnál újabb képregényeket.
A Jet City Comics létrehozása az eredeti képregényfüzetek és -albumok iránti egyre növekvő keresletet jelzi. A részleg neve emellett Seattle-nek a sugárhajtású repülőgép-fejlesztéshez fűződő történelmi kötelékeire utal.

A kiadványokat - köztük egyrészes füzeteket, többepizódos sorozatokat és képregényalbumokat - digitális formában olvashatják a rajongók a cég elektronikus könyvolvasóin, míg a nyomtatott változatokat az Amazon internetes áruházában és más képregény-kereskedőknél lehet beszerezni.

A képregények szerelmesei elsőként a Symposium című alkotást vehetik kézbe: a képregény a kontinenseken és évszázadokon átívelő alternatív történelmi sorozat, a Foreworld Saga részeként látott napvilágot a héten a Jet City Comics gondozásában.

"A képregényfüzetek és képregényalbumok, különösen digitális formában, egyedülálló újítási lehetőségeket rejtenek magukban. A jövőben arra fogunk koncentrálni, hogy nagyszerű könyveket tegyünk elérhetővé ezen az új médiumon, annak érdekében, hogy kiszélesítsük íróink olvasóközönségét és ledöntsük a határokat olyan új ötletekkel, amelyek a vizuális és narratív történetmesélést vegyítik, új kihívások elé állítva az olvasókat" - mondta Jeff Belle, az Amazon Publishing alelnöke.

A Jet City Comics októberre ígéri George R.R. Martin Meathouse Man és Hugh Howey A siló című történetét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készüljön! Április 21. bölcsődei szünnap lesz

A nevelés-gondozás nélküli munkanap célja a bölcsődében dolgozók szakmai fejlesztése. Tovább olvasom