Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Az interneten a női táska vásárlók 10-15%-a férfi

Ezek a férfiak általában apárjuknak szeretnének meglepetést szerezni egy-egy divatos modell megvásárlásával.
A tipikus online női táska vásárló vidéki, mivel a fővárosiaknak jóval több üzlet áll rendelkezésükre, ha táskát szeretnének maguknak. Leginkább a Veszprém és Pécs környékiek szeretnek az interneten táskát vásárolni, de a Budapest környéki településekről is sokan rendelnek webshopokból. Legválogatósabbak a Fejér megyeiek, ők nézelődnek a legtovább, mire eldöntik, hogy melyik terméket választják.

"Az online táskavásárlók nagy többsége 2-3 perc alatt el tudja dönteni, hogy melyik táskát választja, de 10 percen belül a vásárlások közel 90%-át lezárják. Aki 10 perc alatt sem tud dönteni, valószínűleg nem is vásárol" - osztja meg tapasztalatait Beck Mónika, a taskaszalon.hu-t is üzemeltető Prémium Webáruházak Kft. ügyvezetője.

"Amit kevesen tudnak, hogy a női táskát vásárlók 10-15%-a tulajdonképpen férfi, akik párjuknak szeretnének meglepetést szerezni egy-egy divatos modell megvásárlásával" - folytatja Beck Mónika. "A férfiak egyébként tudatosabbak, ha megtalálják, amit keresnek, nem nézelődnek tovább, hanem gyorsan rögzítik is a megrendelést. Míg a hölgyek szeretnek még azután is hezitálni, ha megtalálták azt a táskát, ami a legjobban tetszett nekik. Ők szeretik újra átnézni a teljes választékot."

Hogy a hölgyek imádnak tovább nézelődni, bizonyítja az a tény is, hogy a legnépszerűbb nap az internetes női táska vásárlásra a szombat, mert valószínűleg akkor van a legtöbb idő nyugodtan körbenézni a webshopokban és mustrálgatni a választékot. A szombatot követi a kedd, míg pénteken egy átlag napi forgalomnak csupán alig a fele érkezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Likőrrel kezdi a napot a 111 éves néni

Szombaton töltötte 111. életévét Dorothy Peel, és ez alkalommal elárulta hosszú életének titkát. Tovább olvasom