Délmagyar logó

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 20°C | 33°C Még több cikk.

Az X-Faktor egyik versenyzője az élő show előtt pár nappal feladta a versenyt

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak.
Az X-Faktor énekese, aki Radics Gigi csapatába került, azzal magyarázta a kialakult helyzetet, hogy a tehetségkutatóra való felkészülés túl nagy megterhelést jelent a számára. Nagy Krisztián döntését Gigi, és az X-Faktor stábja elfogadta és minden jót kívánnak neki a jövőre nézve. Az egyelőre még kérdéses, hogy a fiúk kategóriájába érkezik-e új versenyző, az élő show napjára, október 14-e szombatra.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Az erről készült videó ide kattintva tekinthető meg.

Az X-Faktor 2017 sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy Koholák Alexandra lesz az X-Stage műsorvezetője. Alexa, akit az Éjjel-Nappal Budapestből ismerhetnek a nézők, az X-Faktor 2017 élő adásai alatt a backstageből jelentkezik majd be izgalmas háttértartartalmakkal és backstage live videókkal, az X-Faktor hivatalos Facebook oldalán és számos extra videóval, az xfaktor.hu oldalon.

Az X-Faktor 2017 első élő showját október 14-én szombaton 20:00 órától láthatják a nézők az RTL Klub műsorán. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt az új Bon-Bon lemez a Bé oldal!

Itt az új Bon-Bon lemez a Bé oldal!
Szolnoki Péter jellegzetes énekhangján ezúttal friss, modern dallamok szólalnak meg. Tovább olvasom