Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Baleset az új James Bond-film forgatásán!

Elveszítette uralmát motorja fölött, és - hogy ne gázolja el a statisztákat - bezúzta egy bolt kristálykirakatát a legújabb James Bond-film egyik kaszkadőre.
Elveszítette uralmát motorkerékpárja fölött egy nagy sebességgel száguldó kaszkadőr a legújabb James Bond-film, a Skyfall forgatása közben a 15. századi isztambuli nagybazárban, és - hogy ne gázolja el a statisztákat - bezúzta egy 330 éves ékszerbolt kristálykirakatát.

Török médiajelentések szerint személyi sérülés nem történt, de az ékszerbolt tulajdonosa nagy bevételkieséstől tart, mert a védett műemléknek számító isztambuli nagybazárban még egy ablaküveg kicserélése is körülményes procedúra. Mivel a filmesek részéről senki sem ajánlotta fel az okozott kár megtérítését - sőt Mete Boybeyi boltos szerint még csak nem is érdeklődtek a károk felől -, az üzlet feljelentést tett a rendőrségen.

"Nagyon kedves, hogy a bazárt választották egy ilyen film forgatása helyszínéül, de az igazgatóság nem figyelmeztetett, hogy ilyen helyzetekre kell felkészülnünk" - panaszkodott a boltos, akinek üzlete hajdani az oszmán uralkodóház beszállítója volt.

A Skyfall a 23. James Bond-film, forgalmazása októberre várható.

Két korábbi 007-es produkciót is Isztambulban forgattak: az Oroszországból szeretettel (1963) és A világ nem elég (1999) címűt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repülőgép hátán búcsúzik a Discovery űrsikló - videóval

Három évtizedes szolgálat után nyugdíjba megy a NASA legtöbbet repült űrsiklója a Discovery. Tovább olvasom